ARTISTRY™ Creme LuXury

 • ARTISTRY™ Creme LuXury
 • Tehnologie şi ingrediente avansate
 • Crema de faţă ARTISTRY™ Creme LuXury
 • Crema pentru ochi ARTISTRY™ Creme LuXury

ARTISTRY™ Creme LuXury

 

Luxul transformării

 

Produsele din gama ARTISTRY Creme LuXury sunt create special pentru femeile care doresc să beneficieze atât de cele mai noi descoperiri științifice, cât și de produse de lux de ultimă oră. Din această gamă fac parte două produse extraordinare: Crema de față Creme LuXury, o cremă hidratantă, și Crema pentru ochi Creme LuXury, o cremă care asigură regenerarea completă a zonei din jurul ochilor, de 360 de grade.

Gama de produse Creme LuXury aduce puterea tinereții la îndemâna dumneavoastră, pentru a ajuta tenul să se simtă cu până la 15 ani mai tânăr. Aceste produse combat efectele vizibile ale îmbătrânirii tenului, ajutându-vă la câștigarea bătăliei pentru redobândirea unui ten frumos, cu aspect tânăr. Bucurați-vă de refacerea elasticității și fermității tenului și de reducerea semnificativă a apariției liniilor fine pe care le conferă gama de produse ARTISTRY Creme LuXury. Bucurați-vă de un ten care se simte cu până la 15 ani mai tânăr, mai energizat, pur și simplu transformat. 

Tehnologie şi ingrediente avansate

 

Știința frumuseții 

În cercetările efectuate pentru aflarea secretului unui ten mai neted și mai tânăr, cercetătorii noștri au descoperit Cardiolipina. Aceasta reprezintă ingredientul-cheie al tehnologiei noastre unice CellEffect și baza pentru performanțele incredibile ale eficienței poduselor din gama ARTISTRY™ Creme LuXury.

Cardiolipina stimulează energia celulelor epidermei, ajutând la refacerea “energiei vitale” – acea calitate vibrantă a tinereții și a sănătății care scade odată cu trecerea timpului. Acest concept a apărut cu mii de ani în urmă în medicina orientală și a inspirat o descoperire recentă în știința îngrijirii tenului. Cercetătorii noștri au descoperit faptul că celulele, ca orice organism viu, au nevoie de energie pentru a funcționa eficient. Însă, pe măsură ce corpul îmbătrânește, fluxul de energie celulară scade. Când este aplicată pe ten, Cardiolipina stimulează energia celulelor epidermei, având efect de întinerire.

Pentru crearea unei formule revoluționare, Cardiolipina a fost combinată apoi cu alte trei ingrediente-cheie: lipozomii Roxisomes™, extract NUTRILITE™ de spanac și L-carnosină, pentru a crea gama produselor anti-îmbătrânire de ultimă generație ARTISTRY Creme LuXury.

Atât Crema de față, cât și Crema pentru ochi ARTISTRY Creme LuXury sunt sunt testate clinic pentru a dovedi că ajută tenul să se simtă cu până la 15 ani mai tânăr. 

Crema de faţă ARTISTRY™ Creme LuXury

 

Crema de față Creme LuXury este un produs de lux delicat, cu performanțe excepționale în efectul de hidratare a tenului, care devine mai ferm, mai fin și mai catifelat. Este un produs despre care s-a dovedit clinic faptul că ajută tenul să se simtă cu până la 15 ani mai tânăr.

 

Formula sa cremoasă și în același timp delicată permite aplicarea confortabilă în paralel cu alte produse cosmetice, întrucât nu lasă reziduuri de grăsime. Creme LuXury este produsă cu ajutorul unui proces de microtexturizare în 87 de pași care creează nu numai una dintre cele mai fine, dar și una dintre cele mai luxoase creme.

Parfumul exclusiv al acestui produs este descris ca o simfonie în note florale, ce realizează o rezonanță armonioasă între parfum și textura cremei.

Rezultatele obținute sunt remarcabile.

După numai 12 săptămâni de aplicare a produsului ARTISTRY Creme LuXury:

 • 98% dintre utilizatori au constatat că tenul lor este mai fin;
 • 98% dintre utilizatori au remarcat o îmbunătățire a hidratării;
 • 97% dintre utilizatori au fost de părere că acest produs este potrivit pentru tenul lor;
 • 93% dintre utilizatori au constatat că tenul lor este mai catifelat.

Aplicați Crema de față ARTISTRY Creme LuXury de două ori pe zi (dimineața și seara), după curățare și tonifiere cu ajutorul sistemului adecvat de îngrijire a tenului. Puneți apoi pe spatulă o cantitate mică de ARTISTRY  Creme LuXury și aplicați uniform pe frunte, obraji, bărbie și gât. Masați ușor cu mișcări circulare ascendente, către exterior, pe toată fața și pe gât. 

Pasul 1
Pasul 2
Pasul 3
Pasul 4

Crema pentru ochi ARTISTRY™ Creme LuXury

Crema pentru ochi Creme LuXury este un tratament avansat anti-rid foarte concentrat, care regenerează zona din jurul ochilor la 360º.

Este un produs de lux, cu o textură bogată, fără parfum, formula sa fiind realizată cu ajutorul unui proces de microtexturizare în 87 de pași. Rezultatul: o experiență de lux, care aduce tratamentele anti-rid la un nou nivel de performanță.

 

Tabel comparativ al cremelor pentru ochi din gama ARTISTRY 

Produs

Semne ale îmbătrânirii asupra cărora acționează 

Cui se adresează

Rezultate după o singură aplicare 

Poate fi aplicat pleoape 

Ingrediente-cheie 

Crema pentru ochi Creme Luxury

Combate toate semnele cauzate de îmbătrânirea intrinsecă și extrinsecă a tenului

Persoanelor aflate în căutarea unui produs de lux, cu o formulă anti-rid avansată și  inovatoare 

Zona din jurul ochilor devine mai fină, mai catifelată, mai luminoasă, hidratată, mai fermă, cu un aspect tânăr, proaspăt, de lifting

Da 

Tehnologie brevetată CellEffect 

Cremă de ochi lifting TIME DEFIANCE™

Conferă fermitate și  hidratare și combate cearcănele, ridurile și pungile de sub ochi

Persoanelor practice care utilizează produse anti-rid 

Niciunul 

Nu 

Derma I, II și III 

Cremă regeneratoare pentru ochi essentials 

Combate cearcănele și pungile de sub ochi 

Persoanelor care utilizează produse de bază pentru îngrijirea tenului, cu puține semne de îmbătrânire a tenului

Niciunul

Nu

Bioflavonoide din citrice NUTRILITE™, echinacea, semințe de in, lemn dulce 

 

Ca și în cazul Cremei de față, Crema pentru ochi Creme LuXury este un produs despre care s-a dovedit clinic faptul că ajută tenul să se simtă cu până la 15 ani mai tânăr.

Un nou pas în știința îngrijirii tenului.

Crema pentru ochi ARTISTRY™ Creme LuXury a fost creată special pentru îngrijirea celei mai delicate și fragile zone din jurul ochilor. După aplicare, veți constata o fermitate îmbunătățită, elasticitate și suplețe sporită în jurul ochilor, care vor arăta plini de energie și vitalitate. În același timp, Crema pentru ochi ARTISTRY Creme LuXury reduce cearcănele și pungile de sub ochi și ajută la estomparea liniilor fine și a ridurilor.

Obținerea celor mai bune rezultate.

Femeile care au folosit Crema pentru ochi ARTISTRY Creme LuXury au sesizat următoarele efecte imediate:

 • 90% au perceput o hidratare crescută a zonei din jurul ochilor;
 • 88% au sesizat că epiderma este mai fină;
 • 83% au simțit că zona din jurul ochilor este mai netedă după o singură aplicare.

După numai 12 săptămâni de utilizare a Cremei pentru ochi Creme LuXury:

 • 100% dintre utilizatori au prezentat un ten mai neted în zona din jurul ochilor;
 • 98% dintre utilizatori au avut un aspect mai ferm, cu efect de lifting;
 • 97% dintre utilizatori au prezentat mai puține riduri fine;
 • 94% dintre utilizatori au simțit că tenul lor este mai fin;
 • 89% dintre utilizatori au observat că zona din jurul ochilor avea un aspect mai sănătos;
 • 87% dintre utilizatori au prezentat o îmbunătățire a aspectului cearcănelor.
Înainte: După:    

 

Cu ajutorul degetului inelar, aplicați Crema pentru ochi ARTISTRY Creme LuXury pe întreaga zonă din jurul ochilor. Folosind mișcări delicate de tamponare, aplicați crema peste tot, dinspre interior către exteriorul ochilor.

 

 

“Ani de-a rândul am folosit produse variate pentru îngrijirea ochilor dar consider Crema pentru ochi ARTISTRY Creme LuXury pur şi simplu incredibilă! Ochii mei sunt cu mult mai luminoşi iar machiajul se aplică cu mai mare uşurinţă. Fără îndoială pot spune că tenul din zona ochilor mei arată cu câtiva ani mai tânăr!”

Michelle D’Allaird,Expert şi trainer pentru îngrijirea tenului ARTISTRY

 


 

“Ambalajul Cremei de faţă Creme LuXury este pe atât de impresionant pe cât este şi efectul acesteia asupra tenului. ARTISTRY™ a căutat permanent modalităţi de a oferi fiecărei femei produse de lux, de cea mai înaltă calitate. Consider că am atins acest scop.”

Olivier Van Doorne, Director de creație recunoscut pe plan mondial