Micul dejun ideal la numai un pas distanță!

Mulţi spun că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Acesta îmbogăţeşte aportul de substanţe nutritive esenţiale şi contribuie la creşterea nivelului energetic. Stimulează, de asemenea, puterea de concentrare şi performanţele intelectuale. Dar datorită ritmului de viaţă agitat multe persoane sar peste această importantă masă a zilei. 

Proteinele sunt ideale pentru micul dejun, deoarece ne oferă energie pentru mai mult timp decât carbohidraţii. Cu toate acestea, multe persoane nu consumă dimineaţa suficiente proteine. Utilizarea suplimentelor alimentare de proteine în locul unui mic dejun bogat în calorii ne oferă o alternativă cu un conţinut redus de grăsimi.

Proteine pentru toți!

  • Pentru cei care nu consumă cantități suficiente de carne, lapte, brânzeturi sau alte alimente bogate în proteine;
  • Pentru cei care doresc să limiteze aportul de calorii şi grăsimi în dietă;
  • Pentru copii (peste 3 ani), adolescenţi, persoane în vârstă, femei însărcinate sau care alăptează şi care au nevoie de un aport substanțial de proteine;
  • Pentru cei care sar peste mese, consumă porţii mici sau simt că au nevoie de un nivel mai mare de proteine în dietă;
  • Acest produs pe bază de plante nu conține colesterol sau lactoză, motiv pentru care este recomandat pentru vegetarieni și vegani.

 

De ce proteine?

  • În general, pentru a păstra un nivel echilibrat de proteine, adulții au nevoie de 45-75 grame de proteine pe zi.
  • Surse bune de proteine sunt carnea slaba, carnea de pește, ouăle, laptele, produsele lactate și soia. 
  • Aceste proteine sunt de înaltă calitate, ceea ce înseamnă că pot fi folosite în totalitate de organism pentru regenerarea și sinteza structurilor de proteine.
  • Un nivel de proteine echilibrat este mai ușor de menținut atunci când consumați proteine la cele trei mese principale ale zilei: micul dejun, prânzul și cina.

O lingură* face diferența! NUTRILITE™ Proteine din Plante

  • Organismul nu reține proteinele în exces, deci este necesar să asigurăm un aport zilnic de proteine pentru a menţine nivelul optim al funcţiilor vitale.
  • NUTRILITE Proteine din Plante este o sursă de proteine de înaltă calitate.
  • Combinat cu o dietă echilibrată și un stil de viață corespunzător, acest produs este o alternativă la sursele tradiționale de proteine.
* 10 g.

Ce conține?

  • Ingrediente derivate din surse naturale de proteine: soia, grâu, şi mazăre. 
  • Acest produs asigură cei nouă aminoacizi esențiali şi proteine; proteinele contribuie la creşterea şi menţinerea masei musculare.
  • Conţinut mai scăzut de colesterol şi grăsimi comparativ cu carnea roşie, brânzeturile, ouăle sau laptele integral.

Cum se folosește produsul?

  • În funcţie de necesităţi, adăugaţi o lingură (aproximativ 10 g) de produs în lapte sau alte lichide, o dată sau de mai multe ori pe zi. Amestecaţi sau agitaţi bine    într-un recipient bine închis timp de 1 minut.
  • De asemenea, puteți presăra produsul pe cereale, supe, salate și alte mâncăruri, fără să se modifice gustul.
     
     

Rețete delicioase!

Puteți folosi produsul NUTRILITE Proteine din plante* cu reţete delicioase, precum budincă de orez cu fistic și stafide, shake cu pere, banane și ciocolată.

* Noul recipient nu conține o linguriță de măsurare. O măsură de pulbere (10 g) echivalează cu o lingură cu vârf (15 ml).

 

    Supă de ceapă cu crutoane

Ingrediente

  • 3 cepe (450 g)
  • 4 linguri Ulei de măsline Amway
  • 2 linguri NUTRILITE™ Proteine din plante
  • 500 ml supă de legume
  • sare şi piper
  • 2 felii de pâine fără coajă
  • un vârf de frunze de salvie
  • brânză rasă pentru servit

Instrucţiuni

Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o în felii subţiri. Încălziţi 2 linguri de Ulei de măsline Amway într-o tigaie non-adezivă şi înăbuşiţi uşor ceapa pentru câteva minute. Adăugaţi supa de legume şi lăsaţi să fiarbă timp de aproximativ 15 minute, amestecând din când în când. Adăugaţi sare şi piper după gust.

Introduceţi feliile de pâine într-un robot de bucătărie şi procesaţi pentru câteva secunde, pentru a obţine bucăţi mai mari. Încălziţi într-o tigaie 2 linguri de Ulei de măsline Amway şi prăjiţi crutoanele împreună cu frunzele de salvie până devin aurii şi crocante.

Serviţi supa cu crutoanele crocante, salvie şi piper negru şi brânza rasă separat.

Număr de porţii: 2

    Sos cu năut şi roşii uscate 

Ingrediente

  • 200 g boabe de năut din conservă, scurse
  • 40 g roşii uscate în ulei
  • 40 g apă
  • zeama de la o jumătate de lămâie
  • 1 lingură NUTRILITE Proteine din plante
  • 2 linguri de Ulei de măsline Amway
  • un praf de sare
  • pătrunjel tocat
  • morcovi, ridichi, fenicul, ţelină pentru servire

Instrucţiuni

Puneţi toate ingredientele, cu excepţia pătrunjelului în robotul de bucătărie şi mixaţi până obţineţi un amestec omogen. Turnaţi amestecul într-un vas mic şi presăraţi deasupra pătrunjelul tocat. Seviţi cu crudităţi şi/sau pâine, pâine prăjită sau biscuiţi din graham.

Număr de porţii: 4-6

    Sandvici vegetarian


Ingrediente

  • 4 felii de pâine din cereale
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei roşu
  • 3 linguri NUTRILITE Proteine din plante
  • 3 linguri de oţet
  • 70 g Ulei de măsline Amway
  • sare şi piper
  • frunze de mentă

Instrucţiuni

Spălaţi legumele, tăiaţi dovlecelul în felii subţiri, tăiaţi ardeiul felii, scoţându-i cotorul, seminţele şi vinişoarele albe din interior. Coaceţi legumele pe un grătar şi puneţi-le deoparte.

Într-un vas mic, amestecaţi Proteinele din plante NUTRILITE cu oţetul, sarea şi piperul, adăugaţi uleiul puţin câte puţin şi bateţi amestecul până când acesta devine omogen şi cremos.

Aşezaţi 2 felii de pâine pe un tocător şi întindeţi pe ele jumătate din amestecul cu Proteine din plante NUTRILITE. Puneţi deasupra legumele şi garnisiţi cu frunze de mentă. Ungeţi şi celelalte 2 felii de pâine cu amestecul rămas şi aşezaţi-le cu faţa unsă peste primele felii. Serviţi.

Număr de porţii: 2

Sugestie: puteţi prăji pâinea, dacă doriţi un sandvici cald.

    Sandvici cu brânză mucegăită, măr și țelină

Ingrediente

  • 2 chifle albe
  • 120 g brânză mucegăită (Gorgonzola, Roquefort, Stilton…)
  • 1 lingură NUTRILITE Proteine din plante
  • 2 cozi de ţelină cu frunze
  • lapte sau iaurt dacă este nevoie
  • ½ măr roşu
  • zeamă de lămâie

Instrucţiuni

Introduceţi în robot brânza împreună cu frunzele de ţelină şi Proteinele din plante NUTRILITE şi procesaţi-le până obţineţi un amestec omogen. Dacă obţineţi o cremă prea groasă (depinde de tipul de brânză folosit), adăugaţi puţin lapte sau iaurt pentru a subţia amestecul.

Tăiaţi chiflele în jumătăţi. Spălaţi mărul şi tăiaţi-l în felii subţiri. Introduceţi feliile de măr în zeamă de lămâie pentru a evita oxidarea acestora, apoi ştergeţi-le. Tocaţi ţelina. Ungeţi câte o jumătate din chiflele tăiate cu crema de brânză obţinută, puneţi deasupra feliile de măr şi presăraţi cu ţelina tocată. Puneţi peste ele jumătăţile de chiflă rămase şi apoi serviţi.

Număr de porţii: 2

    Shake de ciocolată cu pere şi banane

Ingrediente

  • 1 pară
  • 1 banană
  • 1 lingură NUTRILITE™ Proteine din plante
  • 1 lingură de ciocolată pudră
  • 120 ml lapte (degresat sau integral)
  • praf de scorţişoară/ciocolată pudră pentru
    ornat

Instrucţiuni

Decojiţi para, curăţaţi-o de seminţe şi tăiaţi în cubuleţe. Decojiţi banana şi tăiaţi felii. Puneţi fructele, 1 lingură de NUTRILITE Proteine din plante, ciocolata pudră şi laptele într-un blender sau robot de bucătărie şi omogenizaţi compoziţia.

Turnaţi compoziţia într-un pahar înalt, presăraţi praf de scorţişoară şi/sau ciocolată pudră şi serviţi.

1 porţie

    Băutură răcoritoare cu citrice

Ingrediente 

  • 1 grapefruit roşu 
  • 2 mandarine
  • 1 lămâie verde
  • 1 lămâie
  • 3 linguri de miere 
  • 1 lingură de NUTRILITE Proteine din plante
  • 3 - 4 căpşuni (40 g)

Instrucţiuni 

Spălaţi căpşunile şi lăsaţi să se usuce, apoi tăiaţi-le în cubuleţe şi puneţi-le într-un pahar înalt. Cu ajutorul unui cuţit bine ascuţit tăiaţi în jumătate grapefruit-ul, mandarinele, lămâia şi lămâia verde. Folosiţi un storcător de citrice pentru a obţine sucul.

Treceţi sucul rezultat prin sită şi introduceţi-l într-un shaker. Adăugaţi mierea şi o lingură de pulbere de proteine din plante. Agitaţi bine, apoi turnaţi sucul în pahar peste căpşuni şi serviţi.
1 porţie

Această băutură poate fi pregătită şi cu alte citrice sau fructe, precum zmeură, afine, rodie, kiwi etc.

    Salată de fructe proaspete

Ingrediente:

  • 150 g fructe proaspete, decojite şi curăţate
    de seminţe (ex.: măr, struguri, pepene, căpşuni, kiwi)
  • 1 portocală
  • 1 lingură de NUTRILITE™ Proteine din plante
  • 20 g zahăr brun
  • 40 g musli crocant

Instrucţiuni

Spălaţi portocala, răzuiţi coaja şi stoarceţi sucul. Tăiaţi fructele în bucăţi şi  
puneţi-le într-un castron mic. Într-un alt castron, puneţi 1 lingură de NUTRILITE Proteine din plante şi amestecaţi cu zahăr şi suc de portocale. Bateţi viguros compoziţia până se omogenizează.

Turnaţi sucul peste salata de fructe, presăraţi deasupra musli crocant şi coajă de portocală şi serviţi.

1 porţie

    Clătite

Ingrediente

  • 1 ou
  • 2 linguri de NUTRILITE Proteine din plante
  • 110 ml  lapte (degresat sau integral)
  • 1 cub de unt

Instrucţiuni

Într-un castron amestecaţi oul cu 2 linguri de pulbere de proteine din plante şi laptele, până obţineţi un amestec omogen. Puneţi untul într-o bucată de hârtie prosop pentru a crea un fel de burete.

Încingeţi o tigaie non-adezivă (cu un diametru de aproximativ 10 cm) la foc mediu şi când este încinsă ungeţi bine cu ajutorul bureţelului de unt. Turnaţi un polonic de aluat pe centrul tigăii, apoi apucaţi de mâner, luaţi de pe foc şi mişcaţi circular până când aluatul acoperă tot fundul tigăii. Puneţi tigaia pe foc şi lăsaţi timp de aproximativ 40 de secunde.

Cu ajutorul unei spatule nemetalice desprindeţi clătita şi întoarceţi-o pe partea cealaltă, apoi lăsaţi încă 20 - 30 de secunde înainte de a o scoate pe o farfurie. Restul de aluat va ajunge pentru încă 5 clătite; puneţi-le una peste alta pe aceeaşi farfurie şi serviţi.

Porţii: 6 clătite mici (aproximativ 10 cm în diametru) sau 3 clătite mari (aproximativ 17 cm în diametru).

Clătitele se pot servi cu gem, marmeladă, miere, cremă de ciocolată cu alune, frişcă, brânză dulce, fructe etc.

 
    Băutură exotică („Smoothie”)

Ingrediente

  • 1 banană mică
  • 80 g pulpă proaspătă de ananas
  • 1 lingură NUTRILITE™ Proteine din plante
  • 200 ml chefir
  • 3 curmale fără sâmburi plus câteva bucăţi în plus, pentru servire
  • 1 lingură de miere nezaharisită
Instrucţiuni

Introduceţi banana şi ananasul în blender sau în robotul de bucătărie şi mixaţi-le până se omogenizează. Adăugaţi curmalele tăiate, Proteinele din plante NUTRILITE şi mierea şi mixaţi din nou până se amestecă bine. Adăugaţi chefirul, mixaţi în continuare, apoi turnaţi într-un pahar înalt şi serviţi adăugând câteva feliuţe de curmale dacă doriţi.

Număr de porţii: 1

 
 
    Sandvici club cu sfeclă roșie

Ingrediente

  • 4 felii de pâine albă pentru sandviciuri (aproximativ 11 x 11 cm), fără coajă
  • 30 g de sfeclă roşie fiartă
  • 140 g cremă de brânză de capră
  • 1 lingură NUTRILITE™ Proteine din plante
  • câteva vârfuri de cepşoară
  • sare şi piper
  • frunze de rucola pentru decorare

Instrucţiuni

Introduceţi în robot sfecla, brânza şi Proteinele din plante NUTRILITE, adăugaţi un praf de sare şi piper şi procesaţi până obţineţi un amestec omogen.

Întindeţi uniform crema obţinută pe 3 felii de pâine, presăraţi deasupra cepşoară tocată şi apoi aşezaţi feliile una peste alta. Puneţi deasupra cea de-a patra felie de pâine. Înveliţi totul în folie de plastic şi introduceţi în frigider pentru cel puţin 1 oră.

Scoateţi din folie doar înainte de servire. Tăiaţi produsul în 4 părţi, apoi tăiaţi fiecare parte în două, pentru a obţine 8 sandviciuri club (în straturi). Aşezaţi-le pe un platou, decoraţi cu rucola şi serviţi.

Număr de porţii: 2-4 (8 bucăţi)

 
 
    Desert cu mure și coacăze roșii

Ingrediente

  • 300 g mure
  • 200 g coacăze roşii
  • 4 linguri gem de căpşuni
  • 40 g făină
  • 40 g făină de migdale
  • 50 g zahăr brun
  • 2 linguri NUTRILITE Proteine din plante
  • 60 g unt

Instrucţiuni

Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Într-un castron mare amestecaţi făina, făina de migdale, zahărul brun şi Proteinele din plante NUTRILITE. Tăiaţi untul în bucăţi mici, adăugaţi amestecul şi mixaţi cu mâinile până obţineţi un aluat fărâmicios.

Spălaţi murele şi scurgeţi-le. Desprindeţi coacăzele de pe tulpină şi împărţiţi fructele în patru părţi egale. Puneţi-le în 4 vase ceramice. Puneţi 1 lingură de gem de căpşuni peste fructele din fiecare vas şi adăugaţi aluatul. Introduceţi în cuptor pentru aproximativ 20 de minute, până amestecul devine auriu la suprafaţă iar fructele formează bule. Serviţi cald.

Număr de porţii: 4

 
 
    Chifle cu brânză/iaurt

Ingrediente

1 ou
100 ml iaurt grecesc
1 linguriţă praf de copt
40 g făină de migdale
1 lingură NUTRILITE Proteine din plante
100 g brânză rasă emmental sau orice altă brânză maturată
sare şi piper
amestec de seminţe (dovleac, chimen, in, susan)

Instrucţiuni

Preîncălziţi cuptorul la 180°C. Puneţi o hârtie de copt pe tavă. Bateţi oul cu iaurtul într-un castron mare. Adăugaţi praful de copt, făina de migdale, Proteinele din plante NUTRILITE, sarea, piperul şi brânza rasă. Când aluatul devine moale, puneţi 15 linguri în tava de copt. Presăraţi fiecare chiflă cu seminţe şi coaceţi-le pentru aproximativ 15 minute, până capătă o culoare uşor aurie. Lăsaţi să se răcească şi serviţi.

Număr de porţii: 4-6 (15 bucăţi)

 
 
    Tartine cu gem și migdale

Ingrediente

  • 120 g gem de zmeură
  • 1 lingură NUTRILITE Proteine din plante
  • 1 lingură de migdale mărunţite
  • 4 felii de pâine din făină integrală de grâu

Instrucţiuni

Amestecaţi gemul cu Proteinele din plante NUTRILITE. Prăjiţi migdalele într-o tigaie non-adezivă timp de 1-2 minute, până încep să devină maronii. Prăjiţi pâinea. Întindeţi gemul pe pâine, presăraţi cu migdalele prăjite şi serviţi.

Număr de porţii: 1-2

Puteţi folosi orice gem doriţi. De asemenea, în loc de migdale puteţi folosi fistic mărunţit.

 
 
   Porridge fierbinte cu pere și nuci

Ingrediente

  • 300 ml apă
  • 40 g fulgi de ovăz 
  • 1 lingură NUTRILITE Proteine din plante
  • 2 jumătăţi de pară din compot
  • 4 nuci
  • 1 linguriţă de scorţişoară măcinată
  • zahăr brun (opţional)

Instrucţiuni

Puneţi apa la fiert şi, când începe să fiarbă, adăugaţi fulgii de ovăz, o jumătate de linguriţă de scorţişoară şi NUTRILITE Proteine din plante. Amestecaţi bine şi lăsaţi să fiarbă timp de 1 minut. Turnaţi amestecul într-o ceaşcă şi lăsaţi-l să se aşeze. Adăugaţi apoi perele feliate, presăraţi nucile tocate şi restul de scorţişoară şi serviţi. Presăraţi zahăr brun şi decoraţi cu coajă de portocală rasă, dacă doriţi.

Număr de porţii: 1

Puteţi prepara reţeta folosind pere proaspete. Curăţaţi de coajă, scoateţi cotorul şi tăiaţi în patru o pară mică, puneţi-o în apă cât să o acopere, adăugaţi una sau două linguri de zahăr şi fierbeţi până devine moale. Siropul obţinut se poate folosi la prepararea porridge-ului.

 
 
    Cremă delicioasă

Ingrediente

300 g brânză proaspătă (quark) sau cremă de brânză
125 ml iaurt cu vanilie
1 lingură NUTRILITE Proteine din plante
o piersică galbenă mică (sau doar o jumătate, dacă este mare)
zmeură, 8 bucăţi
2 migdale sau biscuiţi cu ciocolată
cacao pudră

Instrucţiuni

Puneţi brânza şi NUTRILITE Proteine din plante într-un vas şi bateţi-le bine până obţineţi un amestec fin şi cremos. Încorporaţi apoi iaurtul cu ajutorul unei spatule din cauciuc. Curăţaţi piersica şi scoateţi-i sâmburele. Tăiaţi-o în bucăţi şi pasaţi-o într-un robot de bucătărie. Puneţi crema de brânză cu iaurtul încorporat în două cupe pentru servire, puneţi deasupra piureul de piersici şi amestecaţi uşor. Decoraţi fiecare cupă cu zmeură (4 bucăţi) şi un biscuit mărunţit. Presăraţi cacao dacă doriţi.

Număr de porţii: 2

Puteţi alege fructele în funcţie de sezon: caise, curmale japoneze sau căpşuni, iar în loc de zmeură puteţi folosi orice alte fructe de pădure.

 
 
    Amestec de fructe și legume verzi

Ingrediente

1 măr mic verde 
1 lingură NUTRILITE Proteine din plante
 400 g struguri
150 g ţelină cu frunze
1 kiwi
1 lămâie verde (lime)

Instrucţiuni

Stoarceţi lămâia. Curăţaţi mărul de coajă, tăiaţi-l în bucăţi mici, introduceţi-l în blender sau în robotul de bucătărie şi amestecaţi cu sucul de lămâie şi cu NUTRILITE Proteine din plante până se omogenizează. Spălaţi strugurii şi ţelina. Curăţaţi kiwi de coajă, tăiaţi ţelina şi kiwi în bucăţi mici şi stoarceţi-le. Stoarceţi şi strugurii şi adăugaţi toate sucurile peste pulpa de măr. Amestecaţi foarte bine, turnaţi într-un pahar înalt şi serviţi.

Număr de porţii: 1

 
 
    Croissante delicioase

Ingrediente

  • 1 aluat de foietaj rotund de 230 g (aproximativ 30 cm)
  • 80 g brânză feta
  • 1 lingură NUTRILITE™ Proteine din plante
  • 1 lingură de condimente/zarzavaturi tocate (pătrunjel, mentă, cepşoară, busuioc etc.)
  • 1 linguriţă boia de ardei
  • 1 gălbenuş de ou
  • 2 linguri de lapte
  • seminţe de susan

Instrucţiuni

Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Puneţi hârtie de copt pe tava în care veţi coace. Mărunţiţi brânza feta şi mixaţi-o într-un vas împreună cu Proteinele din plante NUTRILITE, condimentele şi boiaua de ardei. Întindeţi foietajul pe suprafaţa de lucru. Folosind un cuţit ascuţit, tăiaţi foaia în 12 felii în formă de triunghi. Puneţi câte o linguriţă de amestec de feta în centrul bazei fiecărei felii. Rulaţi fiecare foaie de la bază spre vârf.

Puneţi fiecare croissant pe foaia de copt. Faceţi un amestec din gălbenuşul de ou şi lapte şi ungeţi cu el fiecare croissant. Presăraţi deasupra seminţe de susan şi coaceţi aproximativ 20 de minute, până devin aurii. Scoateţi-le din tavă şi serviţi-le calde.

Număr de porţii: 4 (12 bucăţi)

 
 
   Supă de dovlecel cu sos pesto

Ingrediente

  • 50 g praz
  • 300 g dovlecei
  • 1 cartof mic
  • 2 linguri NUTRILITE Proteine din plante
  • 2 linguri de Ulei de măsline Amway
  • 500 ml supă de legume
  • sare

Pentru sosul pesto

  • 40 g frunze de busuioc
  • 1 lingură seminţe de pin, plus o cantitate suplimentară pentru servire
  • 1 lingură de parmezan ras
  • 70 g Ulei de măsline Amway
  • sare

Instrucţiuni

Încălziţi supa. Curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi cartoful cubuleţe. Tăiaţi prazul în felii subţiri şi puneţi-l într-o tigaie în care aţi adăugat în prealabil uleiul. Înăbuşiţi uşor câteva minute. Între timp, spălaţi şi radeţi dovleceii, apoi puneţi-i într-o tigaie, adăugaţi Proteinele din plante NUTRILITE, amestecaţi şi adăugaţi supa peste ei. Lăsaţi-i pe aragaz la foc mic timp de aproximativ 10 minute, amestecând din când în când.

Spălaţi frunzele de busuioc şi uscaţi-le cu un şerveţel de hârtie. Puneţi frunzele în robot împreună cu celelalte ingrediente şi procesaţi până obţineţi un amestec omogen. Prăjiţi într-o tigaie cantitatea suplimentară de seminţe de pin cateva minute, până devin aurii.

Pasaţi supa cu ajutorul unui mixer vertical. Adăugaţi sare după gust şi turnaţi în două vase. Adăugaţi un cub de sos pesto în fiecare vas, garnisiţi cu seminţe de pin prăjite şi serviţi.

Număr de porţii: 2

 
 
    Tartină cu portocală și miere

Ingrediente

  • 1 portocală mare
  • 1 lingură NUTRILITE™ Proteine din plante
  • 20 g miere nezaharisită
  • cremă de brânză
  • pâine din făină integrală de grâu

Instrucţiuni

Spălaţi bine portocala şi tăiaţi-o în felii în coajă. Scoateţi seminţele şi introduceţi-o într-un robot de bucătărie împreună cu Proteinele din plante NUTRILITE şi mierea. Amestecați-le până obțineți o compoziție omogenă. Ungeţi feliile de pâine cu acest amestec, împreună cu crema de brânză.

Număr de porţii: 2-4

Amestecul poate fi păstrat în frigider până la 5 zile.

 
 
    Băutură fierbinte cu lapte de migdale (”Milkshake”)

Ingrediente

  • 150 ml cafea
  • 100 ml lapte de migdale
  • 1-2 linguri de zahăr brun (după gust)
  • 1 lingură NUTRILITE™ Proteine din plante
  • 1 linguriţă de scorţişoară măcinată

Instrucțiuni

Încălziţi laptele de migdale. Amestecaţi într-un pahar înalt sau într-o cană o jumătate de linguriţă de scorţişoară, 1 lingură de Proteine din plante NUTRILITE, cafeaua şi laptele de migdale fierbinte. Amestecaţi cu grijă, presăraţi restul de scorţişoară şi serviţi.

Număr de porţii: 1

 
 
    Prăjitură rapidă cu zmeură (Număr de porţii: 8-10)

Ingrediente

  • 2 ouă
  • 140 g zahăr
  • 125 ml iaurt de zmeură
  • 70 g ulei de porumb sau de arahide
  • 300 g făină + o cantitate suplimentară de făină pentru tapetare
  • 16 g praf de copt
  • 2 linguri NUTRILITE™ Proteine din plante
  • 125 g zmeură proaspătă
  • un praf de sare
  • un cubuleţ de unt pentru a unge tava
  • zahăr pudră pentru servire

Instrucţiuni

Preîncălziţi cuptorul la 180°C. Ungeţi cu unt şi tapetaţi cu făină o tavă pentru copt cu diametrul de 22 cm. Puneţi făina, praful de copt, Proteinele din plante NUTRILITE şi sarea într-un vas mare şi omogenizaţi amestecul. Bateţi ouăle cu zahărul cu ajutorul unui mixer electric sau telul până obţineţi un amestec alb şi pufos. Adăugaţi apoi iaurtul, continuând să amestecaţi, apoi adăugaţi uleiul puţin câte puţin. Adăugaţi ingredientele uscate şi mai bateţi până sunt încorporate şi acestea. Cu ajutorul unei spatule din cauciuc, introduceți cu grijă și zmeura.

Turnaţi aluatul în tavă şi coaceţi aproximativ 40 de minute sau până ce scobitoarea introdusă în aluatul din mijlocul tăvii rămâne curată. Scoateţi din cuptor şi lăsaţi să se răcească pe un grătar. Scoateţi prăjitura din tavă, adăugaţi zahărul pudră şi serviţi.

 
 
    Băutură cu musli fără lapte („Smoothie”)

Ingrediente

    250 ml lapte de soia
  • 2 caise deshidratate
  • 20 g ghimbir confiat
  • 40 g musli (alegeţi sortimentul dorit)
  • 1 lingură NUTRILITE™ Proteine din plante

Instrucţiuni

Tăiaţi caisele şi ghimbirul în bucăţi mici, apoi puneţi-le într-un blender sau într-un robot de bucătărie împreună cu celelalte ingrediente. Procesaţi amestecul până când acesta devine cremos şi omogen. Turnaţi amestecul într-un pahar înalt şi serviţi.

Număr de porţii: 1