Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm lansarea versiunii noi și actualizate a Manualului de informații 2016 - Nutriție și un stil de viață sănătos. Toate versiunile – tipărite, în format PDF și în format digital (prin aplicația Amway Kiosk)– vor fi disponibile începând cu data de 30 martie2016 și vă vor oferi instrumentele necesare pentru a le propune clienților dumneavoastră produse care îi vor ajuta să se simtă într-o formă excelentă. 

Manualul de informații - Nutriție și un stil de viață sănătos oferă detalii complete privind practicile noastre agricole sustenabile, ingredientele pe care le cultivăm și pe care le obținem, istoria noastră de peste 80 de ani, în decursul căreia am îmbinat știința și natura în toate activitățile noastre și, desigur, informații privind gama noastră completă de produse nutriționale – de la vitamine și suplimente de cea mai înaltă calitate la alimente și băuturi premium.

Manualul include informații complete despre noua noastră gamă inovatoare TRUVIVITY BY NUTRILITETM, un sistem de nutricosmetice care acționează din interior, pentru a evidenția luminozitatea și frumusețea naturală a tenului.

Alte noutăți includ și Batoanele NUTRILITETM Protein Bar, create special pentru persoanele ocupate, care doresc un plus de energie pentru a-și susține stilul de viață activ. Aceste batoane se prezintă în două variante delicioase: cu ciocolată și cu caramel și vanilie. Aceste produse premium completează gama noastră de produse și vă oferă o modalitate nouă și interesantă de a suscita interesul potențialilor cumpărători.

Manualul de informații 2016 - Nutriție și un stil de viață sănătos va fi disponibil începând cu data de 30 martie 2016 – exemplarele pot fi achiziționate online și vă vor fi livrate la domiciliu (Comanda nr. 216995). De asemenea, puteți comanda Setul de 3 manuale Amway  – Nutriție, Frumusețe și Locuință –  folosind Comanda nr. 216997.  Versiune PDF va fi disponibilă pentru toţi utilizatorii  pe Amway Online.

Și mai ales nu ratați versiunea electronică actualizată a manualului, disponibilă pe Amway Kiosk. Acest manual electronic reprezintă o modalitate interactivă în care puteți prezenta toate avantajele produselor de nutriție.

Noii înscriși pot alege direct de la prima comandă setul complet care include cele trei manuale plus revista Amagram  folosind Numărul de comanda 118136.

Notați chiar acum în calendar data de 30 martie 2016  și pregătiți-vă să depășiți toate așteptările clienților dumneavoastră cu ajutorul acestui instrument puternic și de efect.