Suntem foarte încântați să vă anunțăm mult-așteptata lansare a noii game HYMM™, o linie de produse dedicată bărbaților preocupați de o îngrijire zilnică, fără egal. Gama conține și seturi de produse (ofertă limitată), tocmai pentru a avea parte de o îngrijire totală și un confort maxim!

Cu mare grijă, am studiat tendințele pieței, am lucrat îndeaproape cu partenerii noștri de afaceri IPA Amway, conducând cercetările către dezvoltarea unei game axate pe necesitățile de fiecare zi ale bărbatului modern în privința bărbieritului și a îngrijirii corporale. Noile produse HYMM sunt calitativ superioare (față de vechile produse HYMM), conțin noi ingrediente din plante adăugate, au acum un design diferit, se bazează pe o nouă tehnologie și emană o aromă unică. Este în adevăratul sens al cuvântului o gamă pentru bărbați care simplifică rutina acestora de îngrijire personală și ajută pielea să ajungă la o condiție perfectă!

Mai jos, găsiți informații cu privire la lansare și pre-lansare, precum și prezentarea succintă a produselor.

 

Gel de bărbierit HYMM

 

Vizibilitate pentru un rezultat precis: datorită texturii translucide, acest gel este ideal pentru un bărbierit impecabil. Formula Gelului de bărbierit HYMM conține extract din semințe de fenicul, cu o varietate de uleiuri esențiale care calmează epiderma, și agenți de umezire care înmoaie părul de pe bărbie, pentru un bărbierit cum nu se poate mai ușor!

 

150 ml

 

 

 

Aparat de ras cu 5 lame HYMM

 

Un aparat de ras de înaltă calitate, cu bandă lubrifiantă ce conține vitamina E și extract de aloe vera, care se adaptează oricărui contur al feței. Este ușor de manevrat și asigură un bărbierit precis, datorită tehnologiei cu 5 lame. Capul de rezervă se schimbă doar prin apăsarea butonului funcțional! Are o componentă specială pentru tuns perciunii, barbișonul și zona de sub nas. Nu aveți cum să spuneți nu” unui bărbierit ușor și sigur!

 

 

Aparatul de ras cu 5 lame HYMM conține un cap de rezervă.

 

Lame de rezervă HYMM

Performanță de top: noul sistem conține lame cu 25 % mai subțiri și o suprafață mai mare de contact cu pielea.* Asigură un bărbierit extrem de confortabil și nu irită tenul. Grila de protecție mai mare întinde pielea, pregătind firele de păr pentru bărbierit.

4 rezerve

*Comparativ cu vechiul Aparat de ras cu 3 lame HYMM.

 

Loțiune după ras HYMM

Formula specială, cu extract de aloe veravitamina E și alantoină, calmează și hidratează epiderma, datorită formulei non-grase, anti-iritante, emanând o aromă unică.

 

100 ml

 

Șampon 2 în 1 pentru păr și corp HYMM

 

O soluție pentru fiecare bărbat: Șamponul 2 în 1 pentru păr și corp HYMM curăță din cap până-n picioare, conferindu-vă o stare de bine. Formula este creată pe bază de extract de mentă acvatică și minerale marine. Cu Șamponul 2 în 1 pentru păr și corp HYMM, pielea dumneavoastră va avea un parfum proaspăt și energizant, iar părul va avea un aspect sănătos și îngrijit!

250 ml

 

Deodorant roll-on HYMM

Lăsați stresul la o parte: noul Deodorant roll-on HYMM vă ajută să faceți față cu încredere oricărei zile! Formula pe bază de extract de frunze de salvie are un efect anti-microbian, controlând mirosul neplăcut. Aceasta se aplică ușor, se usucă repede și nu lasă urme albe sau galbene pe haine. Cel mai important: nu conține săruri de aluminiu, lăsând epiderma să respire în mod natural.

100 ml

 

Lansarea seturilor de produse

Produsele HYMM vor fi disponibile și sub formă de seturi, cu reducere de 10%, VP/VA integral (ofertă limitată) :

Setul Activ HYMM- conține Deodorantul roll-on și Șamponul 2 în 1 pentru păr și corp

Setul de bărbierit HYMM- include Gelul de bărbierit, Loțiunea după ras și Aparatul de ras cu 5 lame

Setul HYMM Trail- include toate cele cinci produse din gama HYMM pentru bărbați (cu excepția Lamelor de rezervă HYMM). 

 

Informații importante

Perioada de pre-lansare:             27 aprilie – 3 mai 2016 

Mecanism:                                      10% reducere, VP/VA integral

Important:                                       Seturile nu se pot achiziționa în perioada de pre-lansare. De asemenea, fiecare dintre produsele de mai jos nu poate fi comandat decât o singură dată de către fiecare Lider.

Data lansării:                                 4 mai 2016

Important:                                       Seturile sunt disponibile numai în limita stocului disponibil.

Prețuri lansare:

 

HYMM™ pentru bărbați: produse excelente, dezvoltate împreună cu întreprinzători Amway ca și dumneavoastră, pentru a vă garanta reușita!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.amway.ro și, de asemenea, să citiți revista Amagram, unde găsiți un articol dedicat special noii game HYMM!