Suntem încântați să vă anunțăm lansarea Suplimentului Catalogului produselor Amway în martie 2016. Suplimentul este disponibil începând din 11 martie și vă oferă informații suplimentare care vă vor ajuta să vă maximizați vânzările produselor de înfrumusețare, de nutriție și pentru locuință.

Ce este nou?
Suplimentul conține acum mai multe produse (incluzându-le și pe cele lansate în anul 2016). De exemplu, în domeniul nutriției avem gama inovatoare TRUVIVITY BY NUTRILITETM, produse nutricosmetice care acționează din interior pentru a pune în evidență luminozitatea tenului.

În gama de produse de înfrumusețare am inclus o serie întreagă de cosmetice care vor pune în evidență frumusețea tenului dumneavoastră, alături de ofertele speciale din gama ARTISTRYTM și de noua Mască hidratantă ARTISTRY HYDRA-VTM.

Iar pentru bărbați, Suplimentul conține produsele de îngrijire personală din gama HYMMTM, extrem de eficiente și ușor de utilizat.

Oriunde aveţi nevoie, oricând aveţi nevoie

Noul Supliment este disponibil în format tipărit și completează Catalogul produselor 2015/2016, acesta din urmă fiind disponibil și în aplicația Amway Kiosk. În această versiune, am încorporat în întregime conținutul Suplimentului, pentru a reflecta cele mai recente modificări ale portofoliului nostru.

Aplicația vă ajută să faceți o prezentare realistă a gamelor de produse, iar numeroasele funcții vă vor permite să abordați clienții mai eficient și să îi aduceți mai aproape de Amway. Pe scurt, vă va da posibilitatea de a vinde mai profesionist și mai creativ. Așadar, dacă nu ați descărcat încă aplicația, este posibil să ratați oportunități importante! Descărcaţi-o chiar acum!

 

Puterea de a vinde bine

Luând în considerare opiniile și experiența unor întreprinzători Amway ca și dumneavoastră, am optimizat aplicația, astfel încât să puteți să prezentați produsele Amway într-un mod inovator - de exemplu: cu ajutorul materialelor video, al animațiilor și imaginilor rotative în 3D ale produselor.

Aplicația este însoțită de un ghid video interesant, care vă va stimula afacerea încă din primul moment.

Cum puteți beneficia de Suplimentul Catalogului produselor?

·         Fiecare întreprinzător Amway va primi un exemplar gratuit al Suplimentului la prima comandă cu VP plasată în perioada 11 martie - 24 aprilie 2016.

·         Noii întreprinzători vor primi un exemplar gratuit la achiziționarea Setului de Start.

·         Toți întreprinzătorii vor putea descărca versiunea PDF de pe Amway online.

Le puteți împărtăși clienților, prietenilor și partenerilor dumneavoastră beneficiile Catalogului produselor Amway 2015/2016 și ale Suplimentului. Asigurați-vă că le oferiți cele mai noi game de produse Amway, comandând chiar acum Suplimentul.

Începând din 11 martie, puteți comanda online aceste materiale informative. Atunci când comandați Catalogul produselor, Suplimentul va însoți gratuit comanda respectivă.

Catalogul produselor Amway 2015/16

Nr. de comandă: 239065 (1 buc.)

Suplimentul Catalogului Produselor

Nr. de comandă: 241514 (1 buc.)