Suntem încântaţi să vă prezentăm Masca hidratantă ARTISTRY HYDRA-V (un set de 5 folii din microfibră), noul produs al colecţiei inovative ARTISTRY HYDRA-V™. Îmbogăţită cu lipozom ARTISTRY HYDRA-V, apă din fiordurile norvegiene şi acid hialuronic, aceasta oferă instant tenului dumneavoastră o hidratare profundă, care persistă până la 8 ore.

Ştiaţi că acidul hialuronic, o componentă naturală a epidermei, este supranumit „magnetul hidratării”, datorită capacităţii sale de a reţine o cantitate de apă de până la 1000 de ori mai mare decât propria greutate?

Formula ce menţine tenul hidratat îmbunătăţeşte elasticitatea epidermei, conferindu-i un aspect sănătos şi natural. Produsul este recomandat pentru toate tipurile de ten. Foliile din microfibră asigură o distribuire uniformă a ingredientelor hidratante, ceea ce face ca tenul dumneavoastră să arate mai catifelat, mai elastic şi mai sănătos ca niciodată.

Puteţi lua cu dumneavoastră Masca hidratantă ARTISTRY HYDRA-V în timpul călătoriilor pentru a o recomanda clienţilor ca un benefic tratament hidratant.

Folosiţi Masca hidratantă ARTISTRY HYDRA-V împreună cu produsul dumneavoastră preferat de îngrijire a tenului din gama ARTISTRY HYDRA-V pentru beneficii optime!

 

NOUL DUMNEAVOASTRĂ REGIM DE ÎNGRIJIRE A TENULUI

 

Data lansării: 22 februarie 2016

Acest produs va fi disponibil pentru o perioadă de un an.

Comanda nr.

Denumirea produsului

VP

VA

Preț Amway inclusiv TVA

Preț de vânzare recomandat

120292

Mască hidratantă ARTISTRY HYDRA-V

15,31

96,93

116,32

157,03

 

Bucuraţi-vă de un ten deosebit şi cu un aspect mai sănătos, comandând noua Mască hidratantă ARTISTRY HYDRA-V, disponibilă pe www.amway.ro.

De asemenea, vă invităm să vizitaţi pagina de Facebook www.facebook.com/ArtistryInEurope şi să citiţi articolul despre  noul produs in revista Amagram Online din luna februarie.