Suntem încântaţi să anunțăm lansarea produselor nutricosmetice TRUVIVITY BY NUTRILITE.

Începând cu 22 februarie 2016 puteţi achiziţiona setul TRUVIVITY BY NUTRILITE™, o inovație în domeniul îngrijirii tenului, ce deschide calea către o nouă eră în domeniul produselor nutriționale Amway. Setul conţine două produse: Beauty Powder Drink TRUVIVITY BY NUTRILITE și Beauty Supplement TRUVIVITY BY NUTRILITE.

TRUVIVITY BY NUTRILITE™ combină experiența îndelungată a două dintre cele mai apreciate mărci Amway: ARTISTRY™ și NUTRILITE™. Ele constituie o soluție de înfrumusețare holistică și eficientă, care vă completează regimul zilnic de hidratare și de  îngrijire a tenului.

Regimurile de hidratare ating o eficiență maximă atunci când sunt completate de suplimente hidratante care acționează din interior. TRUVIVITY BY NUTRILITE™ se adresează atât femeilor, cât și bărbaților care aspiră la un ten impecabil, pentru mai multă încredere în sine și mai mult succes. 

Cu TRUVIVITY BY NUTRILITE, Amway îşi marchează debutul într-un univers nou, cel al nutricosmeticelor, reprezentând  o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să-şi ducă afacerea la un alt nivel.

Beauty Powder Drink TRUVIVITY BY NUTRILITE (Comanda nr. 119405) vă completează regimul zilnic de înfrumusețare, asigurând nutrienții care susțin sănătatea tenului şi reducând oboseala din timpul zilei. Produsul conține 30 de pliculețe.

Beauty Supplement TRUVIVITY BY NUTRILITE (Comanda nr. 119407) vă oferă nutrienții care ajută tenul să facă față stresului oxidativ și care potențează beneficiile ciclului de somn cu efect natural de regenerare. Produsul conţine 30 de folii a câte 2 tablete fiecare.

Setul TRUVIVITY BY NUTRILITE (Comanda nr. 271916) conține cele două produse: Beauty Powder Drink TRUVIVITY BY NUTRILITE şi Beauty Supplement TRUVIVITY BY NUTRILITE.

 

Vânzare anticipată pentru Platine și nivelurile superioare

Suntem încântaţi să vă informăm că în perioada 16 februarie - 21 februarie 2016 întreprinzătorii Amway calificaţi la nivelul de Platină şi niveluri superioare de calificare pot achiziţiona Setul TRUVIVITY BY NUTRILITE cu o reducere de 10%, VP/VA integral (Vă reamintim că Setul TRUVIVITY BY NUTRILITE este redus cu 10%. Prin oferta de pre-lansare, la reducerea permanentă de 10% se adaugă reducerea de pre-lansare, ceea ce duce la o reducere totală de 20%). După această perioadă, Setul TRUVIVITY BY NUTRILITE (Comanda nr. 271916) va avea o reducere permanentă de 10%.

Pentru a vă ajuta să promovaţi produsele TRUVIVITY BY NUTRILITE, am pregătit pentru dumneavoastră următoarele materiale de lansare:

  • Mostre TRUVIVITY BY NUTRILITE (nu sunt disponibile la vânzare)

Aceste mostre au fost disponibile pentru o perioadă scurtă de timp*, oferindu-vă posibilitatea de a testa produsele împreună cu clienţii dumneavoastră. Ele reprezintă un instrument excelent pentru a da start unei simple conversaţii sau chiar unei afaceri la un alt nivel.

*Ofertă disponibilă începând cu 8 ianuarie 2016, în limita stocurilor (detalii aici)

 

  • Pagina web a brand-ului TRUVIVITY BY NUTRILITE

Aflaţi mai multe informaţii despre produsele TRUVIVITY BY NUTRILITE, accesând:

www.amway.ro/our-brands/nutrilite

Suntem pe deplin pregătiţi să vă susţinem pe dumneavoastră şi partenerii dumneavoastră de afacere. Vă invităm să participaţi la training-urile noastre pentru lideri. Veţi fi informaţi când vor avea loc aceste evenimente.

Vă invităm să împărtăşiţi cu partenerii dumneavoastră pagina noastră specială www.amway.ro/our-brands/nutrilite, şi nu uitaţi: Frumuseţea adevărată începe din interior!