Manualul de frumusețe din acest an reflectă performanțele excelente ale produselor Amway de îngrijire a tenului și machiaj, pentru a vă oferi o sursă cuprinzătoare de informații de specialitate despre tehnicile cosmetice și despre produse de calitate excepțională.

Manualul va fi disponibil din 16 noiembrie și prezintă noi game și produse, inclusiv ARTISTRY HYDRA-V TM, gamă bazată pe o descoperire științifică ce va revoluționa modul de îngrijire a tenului. Noile game de produse pentru machiaj includ Pudra pulbere ARTISTRY EXACT FIT și Pudra compactă translucidă ARTISTRY EXACT FIT, iar gama SATINIQUETM include acum un nou produs – Spuma volumizatoare care conferă părului un volum perfect și de durată pentru un păr sănătos. În gama de parfumuri nu trebuie să ratați superbele sticluţe noi ale parfumului senzual ANTICIPATETM și ANTICIPATE Intense, cu design exclusiv Amway.

Vă recomandăm secțiunea introductivă „Cum să aveți succes în consultanța produselor de frumusețe”, creată atât pentru noii întreprinzători Amway cât și pentru oricine își dorește să își extindă cunoștințele și să devină un expert în îngrijirea tenului și în produse de înfrumusețare. Această secțiune vă va ajuta să prezentați produsele într-un mod profesionist prin sfaturi și informații de calitate, astfel încât să puteți identifica produsele perfecte pentru fiecare tip de ten și să ajutați clientele să își pună în valoare frumusețea naturală prin machiaj.

Manualul de frumusețe 2015 va fi disponibil în format tipărit, folosind numărul de comandă 216996 ; puteți include un exemplar în  comanda dvs. de produse  pe  www.amway.ro, iar aceasta va fi livrat la adresa la care doriți. Va fi disponibilă și o versiune în format PDF pe care o veți putea descărca gratuit de pe www.amway.ro, după autentificare. Nu ratați nici versiunea interactivă actualizată a Manualului de frumusețe în aplicaţia Amway Kiosk. Această versiune cuprinde videoclipuri, imagini excelente, o aplicație specială pentru recomandarea produselor potrivite și instrucţiuni de folosire, astfel încât studierea Manualului de frumusețe să devină o plăcere.

Sperăm că veţi considera utilă versiunea actualizată a acestui manual. Vă dorim mult succes în dezvoltarea afacerii dumneavoastră cu produsele Amway pentru  îngrijirea tenului şi machiaj!