În luna septembrie 2015 a fost lansat un nou produs: NUTRILITE Protein Bar. Acesta este disponibil în două arome delicioase: cu gust de ciocolată şi cu gust de caramel-vanilie.

Comandă nr.:          

În procesul de dezvoltare a acestui produs, am avut o strânsă colaborare cu liderii DLT. Subcomitetul EDAC pentru “DLT – Dezvoltarea liderilor de mâine” a fost înfiinţat pentru a ne asigura că iniţiativele viitoare şi produsele noastre se adresează în mod eficient unui public mai tânăr. În acest fel, am realizat crearea unui produs cu un profil unic, care să vă ajute să vă extindeţi şi să vă dezvoltaţi afacerea.

De asemenea, am realizat o varietate de materiale de marketing, de ex. prezentarea brandului, un pliant, postere etc., astfel încât dumneavoastră să promovaţi eficient acest produs, care iniţiază noi oportunităţi. După ce vă autentificaţi pe www.amway.ro, aveţi posibilitatea de a descărca aceste materiale şi de a le tipări :

https://www.amway.ro/marcile-noastre/nutrilite-ro/business-builder/materials#tab=2

 

 

Suntem încântaţi de opiniile pozitive pe care le-am primit referitor la gustul excelent şi la profilul acestui produs. Am primit aceste opinii în timpul unor evenimente în cadrul cărora au fost împărţite mostre ale acestui produs, de ex. Tegernsee (Germania), Hamburg (Germania) şi Madrid (Spania).

De asemenea, cifra de vânzări de până acum se arată extrem de promiţătoare, multe pieţe au depăşit deja forecast-ul prevăzut initial. Vă felicităm pentru aceste realizări!

Am primit şi un sfat de la un consumator – să încercăm noile batoane după ce le scoatem din frigider. Am încercat, şi au într-adevăr un gust delicios. Încercaţi şi dumneavoastră şi lăsaţi noile batoane să aducă un avânt plin de entuziasm stilului dumneavoastră de viaţă activ şi afacerii dumneavoastră.