Personalizează-ți acum preferințele de comunicare

 

Am introdus îmbunătățiri în comunicarea cu partenerii noștri de afaceri, pentru a o face mai relevantă. Acum ne poți spune ce subiecte te interesează, astfel încât să putem adapta mai bine informațiile pe care ți le trimitem. Poți face acest lucru online, în mod simplu și rapid.

Acestea sunt vești bune pentru toți întreprinzătorii Amway, însă mai ales pentru liderii ca tine. O comunicare mai bună înseamnă o asistență mai bună și o activitate mai productivă pentru partenerii tăi. Desigur, aceasta este doar prima etapă dintr-un proces mai complex, care se va desfășura în timp. Pentru a începe cât mai curând posibil, este nevoie să ne comunicați preferințele voastre. Cu cât primim mai repede aceste informații, cu atât mai repede vom putea să ne adaptăm comunicările, astfel încât acestea să conțină informații relevante pentru voi.

Stabilește-ți acum preferințele de comunicare:

1.    Mergi la Contul meu < Date personale de pe www.amway.ro.

2.    În secţiunea Preferințe de comunicare selectează categoriile specifice de interes (oricâte dorești) dintre următoarele variante: Frumusețe, Nutriție, Locuinţă sau Informaţii privind afacerea.

3.    Îți poți modifica personal preferințele, în orice moment.

 

De ce avem nevoie să știm care sunt preferințele tale? Pentru a ne asigura că mesajele importante (indiferent dacă sunt comunicări prin  e-mail, poștă sau mobil) îți vor prezenta produsele și informațiile care sunt cele mai relevante pentru tine.

Astfel vei primi mai multe informații de tipul celor pe care le dorești, pentru a-ți susține mai bine activitatea. Stabilește-ți acum preferințele!

Avem nevoie de ajutorul tău pentru a face cunoscută această noutate pe www.amway.ro. Împreună putem motiva partenerii Amway să întreprindă acțiuni și să-și stabilească preferințele, astfel încât să putem materializa potențialul deosebit al acestei noi funcționalități și să-l putem dezvolta și pe viitor. Informează-ți partenerii  chiar astăzi !

Pentru a te asigura că tu și partenerii tăi primiți comunicări personalizate, nu uita că în baza noastră de date trebuie să existe o adresă de e-mail unică, validă. Această adresă nu trebuie comunicată nimănui. Dacă adresele de e-mail sunt partajate (nu mai sunt unice), atunci nu se vor mai putea trimite comunicări personalizate, iar deținătorul respectivei adrese nu va beneficia de noua funcționalitate. În cazul în care nu știi cu certitudine dacă adresa ta a fost sau nu partajată în trecut, te rugăm să ne contactezi. Asigură-te că și partenerii tăi cunosc aceste lucruri!