Pentru a începe anul în forță v-am pregătit noi oferte promoționale. 

Vă dorim un an nou plin de realizări!   

1. Oferta Promotională Nutrilite - promoție locală, valabilă numai în România

În perioada 4 -31 ianuarie 2016 achiziționați produse NUTRILITE în valoare de minim 70 VP pe aceeași factură și beneficiați de o reducere de 10% la prețul produselor, VP/VA integral. Atentie - în această ofertă nu sunt incluse produsele bodykey. Promoția se aplică numai pentru 70 VP Nutrilite.

2. XS™ Power Drink – ofertă permanentă cu VP/VA integral

XS Power Drink este o marcă modernă, cu un portofoliu de arome atractiv, ce reprezintă un excelent instrument pentru a atrage tinerii în afacere.

În perioada iunie-decembrie 2015, am avut o promoţie de 100% VA la XS Power Drink, anunţând că vom fi capabili să menţinem acest VA, în cazul în care până la sfârşitul lunii decembrie vânzările se dovedesc a fi mai mari cu 30% faţă de rezultatul estimat iniţial.

Am analizat situaţia vânzărilor pentru perioada menţionată şi rezultatele arată că targetul de 30% nu a fost atins pe deplin de către toate ţările din Europa. Cu toate acestea, pe toate pieţele, creşterea VA a condus la atingerea unor cifre de vânzări mai mari, ceea ce ne-a făcut să înţelegem cât de important este pentru dumneavoastră VA-ul integral în prezentarea oportunităţii de afaceri Amway.

Din acest motiv, suntem încântaţi să vă anunţăm că începând cu luna ianuarie 2016, toate produsele XS Power Drink vor avea VP/VA integral pe toate pieţele europene.

 

Urmăriți în continuare publicațiile oficiale ale Amway România - pregătim noi oferte pentru începutul acestui an!