Suntem încântați să vă prezentăm noul format al revistei Amagram tipărită și alte schimări importante cu privire la Amagram Media Family.

Revista Amagram tipărită

Începând cu ediția iulie/august veți descoperi un nou format incitant al revistei Amagram. Modernă, îndrăzneață și plină de noutăți, noua revistă Amagram vă pregătește articole de la care nu vă veți putea lua ochii. Noile secțiuni - Noutăți și tendințe, Frumusețe și sănătate, Locuință și stil de viață – vor face conținutul revistei mai ușor de urmărit. Secțiunea de Afaceri va cuprinde ultimele noutăți, interviuri motivaționale și sfaturi pentru creșterea afacerii.  

Ce se schimbă la Amagram online și Amagram recunoașteri?

Pentru a asigura conținutul relevant și actual, dorim să prezentăm recunoașterile cât mai aproape de perioada calificării, astfel încât să nu fie nevoie să așteptați luni de zile până când succesul dumneavoastră este prezentat tuturor. În acest sens am decis să nu mai tipărim revista Amagram Recunoașteri începând cu luna iulie 2015 și să publicăm calificările, în fiecare lună, în Amagram online. Amagram online devine astfel platforma unde vom comunica cele mai noi și importante informații, revista Amagram tipărită aprofundând aceste subiecte și prezentând noi tendințe și informații pentru afacerea dumneavoastră.

 

Aplicația Kiosk

Încă o surpriză plăcută – revista Amagram tipărită va fi disponibilă pentru a fi răsfoită la un clic distanță, în Kiosk.  Descărcați-o din Apple App Store pentru iOS și Google Play Store pentru Android.

Nu uitati să aruncați o privire pe revista Amagram tipărită 4/15 în noul format atractiv care suntem siguri că vă va captiva!