Dreptul de Proprietate Intelectuală

Ghidul Întreprinzătorilor Amway privind utilizarea Drepturilor de Proprietate Intelectuala a Terților în cadrul Întâlnirilor si Evenimentelor

 

La începutul anului 2014 v-am informat cu privire la proprietatea intelectuală și la importanța respectării a ceea ce numim“drepturile de proprietate intelectuală” ale celorlalți, cum ar fi  Amway sau terțe părți, în crearea propriilor materiale.

În prezent, cei care dețin drepturi de proprietate intelectuală (de exemplu drepturi de autor pentru lucrări muzicale, mărci, mărci comerciale etc.) sunt tot mai  determinați să urmărească utilizarea neautorizata a materialelor pentru care ei dețin drepturi de proprietate intelectuală. Este important să înțelegem că indiferent dacă un material este disponibil (de exemplu se poate descărca gratuit de pe internet), aceasta nu înseamnă că materialul respectiv poate fi folosit de oricine în mod gratuit. In special Industria muzicală se confruntă cu problema pirateriei online prin descărcarea și folosirea ilegală a materialelor, inregistrand pierderi anuale de câteva miliarde de dolari.

Astfel, Amway a creat ghidul anexat(clic pentru accesare)  care vă oferă îndrumare în  folosirea drepturilor de proprietate intelectuala a materialelor deținute de terțe părți, în special în cadrul întâlnirilor și evenimentelor organizate în contextul afacerii Amway.

Consultați acest ghid pentru a vă proteja afacerea Amway, respectând drepturile de proprietate intelectuală ale celorlalți.

Ghidul nu este conceput să ofere consiliere juridică ci intentioneaza să vă ajute în respectarea obligaţiilor dumneavoastra contractuale de a vă conforma Regulilor de Conduită Amway, care impun respectarea de către dumneavoastra a drepturilor de proprietate intelectuală ale Amway, respectarea drepturilor de proprietate intelectuală ale terţilor, si totodata respectarea legislatiei in domeniu.

Ghid pentru Întreprinzători Privați Autorizați Amway (IPA) privind utilizarea proprietăţii intelectuale a terţilor în întâlniri şi evenimente

 

 

 

 

 

 


 [MB1]Guide should be linked to here