Ştiaţi că deshidratarea reprezintă una dintre cele mai frecvente probleme ale tenului?

Deshidratarea poate fi o problemă temporară sau una de durată, şi nu este acelaşi lucru cu un ten uscat. Un nivel adecvat de hidratare este esenţial pentru ca tenul să aibă un aspect sănătos, tonifiat şi catifelat.

ARTISTRY oferă soluţia perfectă: noua gamă ARTISTRY HYDRA-V care împrospătează, revigorează şi revitalizează tenul deshidratat. Inspirată de cercetări ştiinţifice laureate cu premiul Nobel, produsele ARTISTRY HYDRA-V îmbunătăţesc transportul apei la nivelul epidermei, prevenind pierderea acesteia.

Tenul dumneavoastră va fi hidratat timp de 24 de ore şi încă de la prima utilizare va avea un aspect revigorat, vizibil mai sănătos. După 3 zile de utilizare, veţi observa că tenul dumneavoastră este mai catifelat şi mai tonifiat.

Încercaţi noua gamă ARTISTRY HYDRA-V care furnizează un nivel optim de hidratare, adecvat fiecărui tip de ten.

Gama de produse ARTISTRY HYDRA-V va fi disponibilă începând cu 2 septembrie 2015.

ÎMPROSPĂTEAZĂ. REVIGOREAZĂ. REVITALIZEAZĂ

 

DESCOPERIŢI ACUM UN NIVEL SUPERIOR DE HIDRATARE PENTRU TENUL DUMNEAVOASTRĂ

Nu uitaţi să verificaţi periodic şi site-ul Amway Academy, care a dezvoltat pentru dumneavoastră training-uri şi prezentări online utile.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi:

http://www.amway.ro/marcile-noastre/artistry-ro#tab=1

http://www.artistry.ro/

https://www.facebook.com/ArtistryInEurope


ARTISTRY se numără printre primele cinci mărci premium de produse pentru îngrijirea tenului din lume, ca volum de vânzări.

Sursa: Euromonitor International Limited; produse de înfrumuseţare şi îngrijire personală 2014, categoria produse cosmetice premium şi sub-categoria produse premium pentru îngrijirea tenului, valoare globală RSP in 2013.