Catalog Amway 2015-2016

Ne face plăcere să vă anunţăm lansarea ediţiei 2015/16 a Catalogului produselor Amway.

Disponibil atât în format tipărit cât şi digital începând din 14 septembrie 2015, Catalogul produselor Amway 2015/16 prezintă cele mai recente informaţii despre produsele Amway pentru Îngrijirea locuinţei, Nutriţie şi Frumuseţe.

Noua ediţie este disponibilă în aceeaşi dimensiune compactă, uşor de răsfoit, ca şi ediţia precedentă. Aspectul grafic al paginilor este îmbunătăţit, beneficiile produselor fiind clar evidenţiate.

Ce este nou în ediţia 2015/16?

În ediţia din acest an am acordat o atenţie deosebită mărcilor noastre de produse cosmetice, vedetă fiind marca ARTISTRY™. Oferta de produse marca ARTISTRY a fost extinsă cu noi nuanţe şi formule, precum şi noi produse excepţionale, ca de exemplu Pudra pulbere Perfecting ARTISTRY EXACT FIT™.

Noua ediţie a Catalogului produselor Amway prezintă în detaliu gama inovatoare ARTISTRY HYDRA-V™. Am dedicat mai multe pagini acestei noi game de produse revoluţionare, insistând în special asupra ARTISTRY HYDRA-V Power System – un regim de îngrijire a tenului ce poate fi personalizat în funcţie de nevoile fiecărei cliente.

Oriunde aveţi nevoie, oricând aveţi nevoie

Ediţia 2015/16 a Catalogului produselor Amway utilizează din plin funcţiile inovatoare ale aplicaţiei noastre de referinţă Amway Kiosk. Prin intermediul aplicaţiei, ediţia integrală a Catalogului este disponibilă într-un format interactiv şi atrăgător. Aceasta vă permite să realizaţi mai mult decât o simplă prezentare a produselor – graţie noilor funcţii, puteţi oferi clienţilor posibilitatea de a se implica direct şi de a pătrunde în lumea produselor Amway într-un mod interactiv.

Aplicaţia a fost creată ţinând cont de nevoile întreprinzătorilor Amway – aveţi acum la îndemână un instrument indispensabil pentru promovarea cu profesionalism şi creativitate a produselor Amway. Nu ezitaţi să descărcaţi chiar acum această aplicaţie!

Cum obţin un exemplar din acest Catalog?

Întreprinzătorii Amway vor primi gratuit un exemplar din Catalogul produselor la plasarea primei comenzi cu VP în perioada 1 septembrie – 13 octombrie 2015. Pentru noii întreprinzători Amway un exemplar al Catalogului produselor este inclus în Setul de Start.

De asemenea, toţi întreprinzătorii Amway vor putea descărca noua ediţie a Catalogului în format PDF de pe www.amway.ro, secţiunea Bibliotecă (Resurse pentru afacerea Amway < Bibliotecă < Materiale de afaceri).

Răsfoiţi Catalogul produselor Amway 2015/16 cu prietenii, clienţii şi  partenerii dumneavoastră de afacere şi descoperiţi-i secretele împreună. Începând cu data de 14 septembrie 2015, Catalogul produselor Amway 2015/2016 va putea fi comandat şi separat de pe www.amway.ro (Comandă  nr. 239065).

Liste de preț septembrie 2015

Vă informăm că începând cu data de 14 septembrie 2015 vor fi disponibile edițiile actualizate ale listelor de prețuri,  în format tipărit, precum și online ca PDF și se pot descărca de pe www.amway.ro, secțiunea Resurse pentru afacerea Amway < Bibliotecă < Materiale de afaceri.

Ce este nou?

Listele de prețuri au fost actualizate pentru a reflecta cele mai recente schimbări din gamele de produse pentru Îngrijirea locuinței, Nutriție și Frumusețe. Gama de produse ARTISTRY Hydra-V și batoanele de proteine sunt doar câteva noutăți din cea mai recentă ediție a acestui material esențial pentru afacerea dumneavoastră.

Cum pot primi un exemplar?

Întreprinzătorii Amway vor primi gratuit un exemplar al Listei de prețuri Amway la plasarea primei comenzi cu  VP în perioada 1 septembrie – 13 octombrie 2015. Pentru noii întreprinzători Amway un exemplar al Listei de prețuri Amway este inclus în Setul de Start.

De asemenea, listele de prețuri pot fi comandate și separat de pe www.amway.ro. Pentru a face acest lucru, puteți folosi următoarele numere de comandă:

Comandă nr. 118408 -  Lista de prețuri Amway

Comandă nr. 118406  - Lista de prețuri pentru clienți