Pentru a face afacerea Amway mai atractivă pentru potențialii întreprinzători Amway, începând cu 14 septembrie 2015, efectuăm o serie de schimbări:

 • Un singur set cu materiale despre afacere, în loc de două
 • Conţinut restrâns
 • Înregistrarea poate fi făcută doar online
 • Prețul Setului rămâne neschimbat

Un singur set cu materiale despre afacere

Pentru a facilita şi a creşte interesul faţă de procesul de îndrumare şi de începere a afacerii Amway, am decis să îmbinăm Setul de Oportunitate şi Setul de Start într-un singur Set de Start.

Avantajul noilor întreprinzători Amway: numai o singură plată.

Noua ediție revizuită a Setului de Start conţine toate componentele esenţiale pentru ca noii întreprinzători Amway să pună bazele unei afaceri de succes și să poată prezenta afacerea Amway și altor persoane.

 

Setul de Start

Setul este disponibil în format A5 şi este primit de către toți noii întreprinzători Amway.

Include:

 

 • Ghidul rapid de Start : prezintă succint Setul de Start şi oferă informaţii utile pentru a începe afacerea Amway. Sunt disponibile inclusiv informații despre cum Amway susține întreprinzătorii Amway. 
 • Catalogul produselor Amway şi  Lista de preţuri Amway: ambele se pot comanda și separat de pe www.amway.ro Lista de prețuri Amway – Comandă nr. 118408,  Catalogul produselor Amway – Comandă nr. 239065
 • Cauţi o nouă oportunitate? Pliantul  Prezentarea oportunităţii Amway” ajută noii întreprinzători să prezinte afacerea Amway și altor persoane. Se poate comanda și separat -  Comandă nr. 117325.
 • Broşura „Alegerea ta”oferă detalii suplimentare despre toate oportunităţile oferite de Amway, inclusiv despre opţiunile şi economiile pe care le puteți face în primele zile ale afacerii dumneavoastră Amway.
 • Pliantul „Beneficiile dumneavoastră În calitate de Cumpărător Privilegiat Plus explică beneficiile unui Cumpărător Privilegiat Plus (CPP) 
 • Pliantul „Fast Track” explică beneficiile programului Fast Track
 •  Formular de comandă şi plic autoadresat

 

Înregistrare exclusiv online 

Pentru a permite înscrierea uşoară şi rapidă, înregistrarea se va putea face doar online.

Începând cu 17 august 2015, pe www.amway.ro este  disponibil un nou formular, conceput special pentru dumneavoastră şi întreprinzătorii Amway din linia dumneavoastră descendentă.

Acest formular simplu vă permite să colectaţi datele personale ale potenţialilor întreprinzători Amway, care doresc să se alăture afacerii Amway. Dacă înscrierea online nu se poate finaliza cu succes sau dacă  există mai mulţi potenţiali întreprinzători Amway interesaţi să se alăture afacerii Amway în acelaşi timp, acest formular se poate dovedi extrem de util.

Formularul de colectare a datelor potenţialilor întreprinzători Amway este gratuit şi dumneavoastră şi întreprinzătorii Amway din linia dumneavoastră descendentă îl puteţi tipări şi distribui în câte exemplare doriţi. 

Îndrumătorul Amway foloseşte datele din acest formular pentru a completa formularul standard de înscriere online. În urma acestui demers, potenţialul întreprinzător Amway va primi pe e-mail invitaţia de a se înscrie online.

Acest formular se va putea descărca din secţiunea Bibliotecă de pe www.amway.ro.

Informaţii importante:

Acest formular nu înlocuieşte înscrierea oficială de pe www.amway.ro.

Acest formular nu înlocuieşte Cererea-tip Amway de înscriere şi nu trebuie trimis către Amway România, deoarece nu va fi procesat.

 

Setul de Oportunitate este retras de la vânzare

Ca urmare a îmbinării Setului de Oportunitate cu Setul de Start într-un singur Set, Setul de Oportunitate nu va mai fi disponibil începând cu 14 septembrie 2015.

Costul înscrierii şi al Setului de Start

Costurile de înscriere şi pentru Setul de Start rămân neschimbate.

Setul de Start: 105,67 lei.

Manualele produselor şi Revista Amagram în varianta tipărită sunt disponibile la un preţ special de 45,42 lei dacă le comandaţi împreună cu Setul de Start la înscriere.