Principiile Amway privind nivelurile de calificare

Planul Amway de Vânzări și Marketing și Programul de Creștere a Afacerii încurajează Întreprinzătorii Amway să-și dezvolte afacerea prin creșterea volumului vânzărilor. Este extrem de important ca volumele adiționale să fie generate în mod sustenabil prin vânzări către clienții finali.

Înainte de a aproba calificările, Amway urmărește și verifică volumele care determină calificările din perioada de calificare și include perioada în care recunoașterea sau plata este acordată, pentru a se asigura că nivelul de calificare a fost atins în concordanță Regulile de Conduită Amway. Pentru mai multe informații, puteți consulta documentul Regulile de Conduită Amway, disponibil pe www.amway.ro :Resurse pentru afacerea Amway < Bibliotecă < Documente legale.

Prin această informare, am dori să vă reamintim că documentul Principiile Amway privind nivelurile de calificare este disponibil pentru Întreprinzătorii Amway pe www.amway.ro, în secțiunea Resurse pentru afacerea Amway < Bibliotecă < Documente legale.