Pe data de 16 martie 2015, relansăm seturile noastre de materiale pentru afacere.  Acestea vă propun câteva noutăţi:

 • Un design modern
 • Informații actualizate
 • DVD-urile nu mai sunt disponibile (toate materialele video vor fi disponibile online pe www.amwaymedia.eu/ro)
 • Taxa de înscriere rămâne neschimbată

Un design modern

Atât Setul de Oportunitate cât și Setul de Start vor avea o prezentare nouă, modernă, cu imagini interesante care vor capta interesul potenţialilor întreprinzători Amway și a noilor întreprinzători Amway. Formatul practic A5 rămâne neschimbat.

Setul de Oportunitate Setul de Start

Setul  de Oportunitate

Acest set este opțional și poate fi achiziționat separat pentru a-l prezenta potenţialilor întreprinzători Amway (Comanda nr. 778882). Aveţi posibilitatea de a descărca materialele incluse în Setul de Oportunitate de pe www.amway.ro, după autentificarea pe site.

Materiale incluse în Setul de Oportunitate:

 • Catalogul produselor și Lista de prețuri Amway    (acestea se pot comanda şi separat de pe www.amway.ro)
 • Broșura Alegerea ta      Este elementul cel mai atractiv de prezentare a afacerii Amway
 • Start! Opţiuni    Prezintă opţiunile tale când te înscrii în afacerea Amway, reducerile de care poţi beneficia la plasarea primei comezi şi economiile viitoare cu cupoanele discount
 • Formulare de înregistrare   Acestea includ Cererea-tip Amway de înscriere şi Formularul pentru prima comandă pentru a începe afacerea Amway

Setul de Start – pentru noii întreprinzători Amway

Acest set se achiziționează odata cu prima comandă a fiecărui nou întreprinzător Amway.  

Setul de Start include:

 • Catalogul Produselor (inclusiv noul Supliment al Catalogului produselor ) și Listele de prețuri  noi valabile din martie  Aceste materiale  se pot comanda şi separat . Vezi si informatiile despre distrubuția LIstelor de prețuri aici .
 • NOU! Ghid rapid de start   Acest material prezintă succint Setul de Start şi Setul de Oportunitate şi vă oferă informaţii despre instrumentele pe care afacerea Amway vi le pune la dispoziţie pentru a dezvolta o afacere de succes.
 • Ghidul afacerii Amway   Acesta este un ghid ce vă direcționează pas cu pas în demararea afacerii. Acum vă oferă sfaturi suplimentare pentru a iniţia o conversaţie cu un potential întreprinzător Amway. (se poate comanda şi separat: Comandă nr. 117326)
 • Pliant Start! Beneficii   prezintă reducerile de care beneficiezi în primele 10 zile de la înscriere                                 
 • Broșura Resurse pentru afacerea ta  Prezintă informaţii despre cele mai importante elemente de care ai nevoie pentru a-ţi crește afacerea. Se poate comanda şi separat : Comandă nr. 117327
 • Pliant Prezentarea oportunității Amway   Este un material util pentru a prezenta produsele şi afacerea potenţialilor întreprinzători Amway.  (Se poate comanda şi separat : Comandă nr. 117325)
 • Pliant Beneficiile tale în calitate de Cumpărător Privilegiat Plus Explică în detaliu beneficiile unui Cumpărător Privilegiat Plus (CPP). 
 •  Pliant Fast Track  Explică beneficiile programului Fast Track
 •  Formular de comandă și plic autoadresat

DVD-urile nu mai sunt disponibile

Din informațiile primite de la întreprinzătorii Amway, foarte puține persoane mai folosesc DVD-uri în ziua de astăzi. Din acest motiv, DVD-urile nu mai sunt disponibile începând cu martie 2015.

Toate materialele video pentru potenţialii întreprinzători Amway și noii întreprinzători Amway sunt disponibile online pe www.amwaymedia.eu/ro.

Costurile de înscriere și prețurile seturilor de materiale pentru afacere rămân neschimbate.

 • Setul de Oportunitate: 36,99 lei
 • Setul de Start:   105,67 lei

Manualele produselor și Revista Amagram în format tipărit pot fi achiziţionate la un preţ special de 34,08 lei (Comandă nr. 118136) dacă sunt comandate împreună cu Setul de Start la înregistrare.

Ediție noua Suplimentul Catalogului produselor, martie 2015

Ne face plăcere să anunțăm lansarea ediției 2015 a Suplimentului Catalogului produselor Amway. Suplimentul este disponibil începând cu data de 16 martie și vă oferă informații actualizate despre toate gamele de produse Amway.

Ce este nou?

Noile produse incluse în Supliment sunt setul  ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Power Duo și Fondul de ten pudră ARTISTRY EXACT FIT. Fiind prezentate sub forma unor seturi, acestea dispun de o reducere de 10% față de prețul produselor achiziționate separate. Cele mai recente parfumuri Amway, ANCESTRY in Paris de damă și OPPORTUNE PREMIUM pentru bărbați.sunt deasemenea incluse în Suplimentul catalogului.

Oriunde și oricând aveți nevoie de informații

Suplimentul pentru 2015 este disponibil în format tipărit, în completarea Catalogul produselor 2014/2015, precum și în format digital, aplicația putând fi descărcată din Amway Kiosk.

Aplicația vă ajută să prezentați produsele oriunde v-ați afla. La un clic distanță veți gasi toate produsele Amway, sfaturi utile și informații detaliate ce vă vor ajuta să prezentați clienților beneficiile numeroaselor produse din portofoliul Amway.

Aplicația vă oferă posibilitatea vizionării de materiale video, rotirea tridimensională a produselor precum și precum și alte funcționalități.

Dacă nu ați descărcat încă aplicația, descărcați-o chiar astăzi!

Cum puteți obține un exemplar din acest Supliment

Fiecare întreprinzător Amway va primi un exemplar al Suplimentului la prima comandă cu puncte plasată între 16 martie și 26 aprilie 2015.  Noii întreprinzători vor primi un exemplar ca parte a Setului de Start. De asemenea veți putea descărca versiunea PDF de pe Amway online.

Asigurați-vă că oferiți partenerilor și clienților dumneavoastră cele mai recente infromații, disponibile  începând cu data de 16 martie, în Suplimentul catalogului Amway. La comandarea Catalogului Amway, veți primi gratuit și Suplimentul Catalogului Amway.


Vă dorim mult succes cu noile materiale actualizate !