Programele de Training oferite de Amway România în 2015

În acest an dorim să vă sprijinim și mai mult planurile dumneavoastră de creștere printr-un program de training mult diversificat și care acoperă un segment mai larg de întreprinzători și clienți. Fie că vă doriți să creați un eveniment atractiv de prezentare a produselor și ofertelor speciale, sau doriți să formați o echipa de parteneri specializați în promovarea și vânzarea unei anumite game, echipa Amway Academy va fi pregătită să vă sprijine prin programele de mai jos:

NOU!

1. Evenimente pe game de produse, pentru promovarea gamelor de produse într-o manieră atractivă pentru clienți / parteneri:

 • organizate la cererea liderilor (Platine sau niveluri superioare)
 • durata de 2-4 ore
 • susținute de trainerele Amway (Mona Constantinescu / Raluca Felea)
 • cost 100 lei+TVA (în cazul în care se înregistrează peste 100 de participanți, organizarea evenimentului va fi gratuita!)

Acest tip de evenimente pot fi solicitate începând cu luna ianuarie 2015.

Solicitările de organizare a evenimentelor de promovare produse se trimit către Amway România până pe data de 15 a lunii curente pentru luna următoare, pe adresa de e-mail andrei.olteanu@amway.com

Cererea trebuie să cuprindă cel puțin două propuneri de date alternative pentru susținerea evenimentului, orele la care este solicitată prezența trainerul Amway Academy și tema solicitată.

Aprobarea solicitării se va face în funcție de rezultatele grupului pentru care se solicită evenimentul și de disponibilitatea trainerului. Confirmarea se comunică organizatorului după data de 25 a lunii în care s-a plasat solicitarea.

Costul acestor evenimente (100 RON +TVA) va fi facturat organizatorului după aprobarea organizării evenimentului.

2.Sesiuni dermoteste pentru atragerea și loializarea clientilor de produse Artistry

 • organizate la cererea liderilor de grup (Platine sau niveluri superioare) ,
 • susținute de trainerele Amway (Mona Constantinescu / Raluca Felea)
 • cost (30 lei+TVA / dermotest) . La aceste evenimente organizatorul trebuie sa asigure programări de minimum 20 dermoteste pentru evenimentele organizate în țară, și minimum 10 pentru evenimentele organizate în Amway Business Center.

Procedura solicitare/organizare dermoteste în ABC și în alte locații din țară:

 • Solicitarile de dermoteste se vor trimite până în data de 15 a lunii curente pentru dermotestele din luna următoare
 • Se vor programa minim 10 dermoteste într-o sesiune organizată în Amway Business Center și minim 20 dermoteste într-o sesiune organizată în alte locații din țară
 • Solicitarea trebuie să menționeze data și ora de începere a sesiunii de dermoteste.
 • In cazul dermotestelor sustinute in Beauty Studio, ultima programare se va face pentru orele 19:30 în cursul săptămânii și 14:30 în zilele de sâmbătă.
 • Pentru sesiunile programate in sala de training din ABC, intervalul orar trebuie stabilit înainte de programarea sesiunii, împreuna cu coordonatorul de training.
 • In paralel cu solicitarile de dermoteste se poate solicita utilizarea sălii de training pentru evenimente complete de frumusete/prezentare produse care să includă sesiunea de dermoteste.
 • In urma solicitărilor de programare cu sau fără sala de training, se va verifica programul trainerelor și eventuale alte solicitări pentru sală, iar confirmarea se va trimite organizatoruluipână la sfârșitul lunii în care s-a depus cererea.
 • In cazul în care solicitarea ne parvine după termenul limită menționat mai sus, compania Amway își rezervă dreptul de a anunta confirmarea sedintei cu maxim 48 de ore înainte.
 • Cererile de programare se vor trimite către adresa andrei.olteanu@amway.com
 • Costul ședinței de dermoteste este achiziționarea a minimum 10 carduri dermoteste în Amway Business Center și minimum 20 în țară.

3. Workshop-uri pe game, oferind cunostințe avansate despre gamele de produse și tehnici de vânzare specifice pentru promovare și vânzarea profesionistă a produselor din gama respectivă 

 • organizate la cererea liderilor de la nivel de Smarald și niveluri superioare
 • susținute de trainerele Amway (Mona Constantinescu / Raluca Felea)
 • participanti: maxim 20 de persoane, întreprinzatorii care au cel puțin nivel de calificare de 9%.  Lista participanților  va fi comunicată către Amway odată cu solicitarea de organizare a cursului
 • cost (100 lei + TVA)

Aceste tipuri de cursuri pot fi solicitate începând cu luna ianuarie 2015.

Procedura solicitare/organizare  Workshop:
Liderul (Smarald sau mai sus) trimite solicitarea cu cel puțin 1 lună înainte de data solicitată pentru programarea workshopului.

I. Cererea trebuie să cuprindă :

 1. Numărul Amway al liderului ce solicita Workshop
 2. Data propusă
 3. Numărul Amway și numele participanților (minim 12 persoane - maxim 20 = ideal 15)
 4. Tema solicitată

Pentru buna desfășurare a organizării workshopurilor, vă rugăm să țineți cont de următoarele condiții de organizare a acestor tipuri de cursuri:

 1. Fiecare lider poate solicita maximum 1 sesiune de workshop pe lună.
 2. În cazul în care o ședință workshop confirmată nu va putea fi organizată din motive obiective, organizatorul poate solicita susținerea acesteia în luna următoare.
 3. Aprobarea următoarelor workshop-uri solicitate într-un grup va depinde de rezultatele obținute și de realizarea obiectivelor SMART setate de participanții din lunile anterioare.

II. Procedura organizare workshop:

 1. Cererea este trimisa către Amway România (cu minim 1 lună înainte de data solicitată).
 2. Se recomandă participanților reverificarea cunoștințelor prin aprofundarea materialelor disponibile pe Amway Academy (în prima săptămâna după primirea solicitării).
 3. Se susține o ședință WEBLIVE pentru verificarea nivelului de cunoștințe al participanților pe tema solicitată pentru workshop (a doua săptămână).
 4. Stabilirea obiectivelor SMART ale fiecărui participant, împreună cu liderul care a solicitat workshopul și consultantul Amway.
 5. In funcție de rezultatele obtinute la evaluarea cunoștințelor în cadrul sesiunii WEBLIVE se confirmă susținerea workshopului.

CONTINUĂ

 Programele gratuite de instruire care au avut succes în anii anteriori vor continua și în 2015, astfel:

 • Cursuri WEBLIVE, cu durata de 1 oră, oferite pe bază de programare, utilizând o platformă modernă Adobe Connect. Aceste cursuri sunt accesibile încă de la începutul activităţii şi oferă cunoştiinţe de bază despre companie şi gamele de produse;
 • Cursuri Amway Academy Professionals, pentru cresterea nivelului de expertiza in produsele Amway, recomandate pentru întreprinzătorii care au atins cel puțin nivelul de 9%;
 • Cursuri Amway Academy Ambassadors, pentru dezvoltarea aptitudinilor de prezentare și de promovare a produselor și afacerii Amway  către prospecți/nivelurile de bază, recomandate pentru Întreprinzătorii Privați Autorizați care au absolvit cursurile Amway Academy Professionals și îndeplinesc anumite criterii de creștere;
 • Cursuri Amway Academy Excellence, pentru dezvoltarea aptitudinilor de leadership în vederea atingerii nivelurilor superioare de calificare, recomandate pentru întreprinzătorii care au absolvit cursurile Amway Academy Ambassadors, au cel puțin nivel de Platină și îndeplinesc anumite criterii de creștere.