Suntem încântați să anunțăm lansarea Pliantului Nutrilite cu recomandări și informații despre marcă pe data de 31 iulie 2015.

Pliantul NUTRILITE este un instrument perfect pentru promovarea mărcii. Acesta conține informații utile despre produse, un test pentru evaluare a stilului de viață  și recomandări personalizate pentru o dietă echilibrată.

O parte a pliantului se concentrează asupra prezentării mărcii NUTRILITE și asupra principiilor unui stil de viață echilibrat împreună cu marca NUTRILITE – lider mondial în domeniul vitaminelor și suplimentelor alimentare.*

O a doua partea a pliantului conține un test de evaluare a stilului de viață; test care vă va ajuta să determinați care sunt vitaminele și mineralele care este posibil să lipsească din dieta dumneavoastră sau a clienților dumneavoastră precum și suplimentele NUTRILITE recomandate pentru aceste carențe. Cu ajutorul acestui chestionar veți putea oferi recomandări personalizate clienților dumneavoastră.

Puteți descărca Pliantul NUTRILITE de pe site-ul www.amway.ro,după autentificare, din Bibliotecă (Acasă Informaţii despre afacerea Amway Bibliotecă Materiale informative despre produse) sau puteți comanda Pliantul Nutrilite (set de 10) – Comanda nr. 238817. 


* Sursa: Euromonitor International Limited. www.euromonitor.com/amway-claims