Dorim ca produsele noastre să se potrivească perfect nevoilor în continuă schimbare ale consumatorilor. Preocupările noastre principale sunteți dumneavoastră și afacerea dumneavoastră, de aceea am considerat ca lina noastră de produse pentru bărbați ar putea fi inovată.

Am lansat acum mai mult de un deceniu gama de produse pentru îngrijirea tenului masculin TOLSOMTM. Considerăm că acești mai mult de 10 ani au dus la descoperirea de noi tehnologii si formule inovatoare în domeniul produselor de îngrijire a tenului. Dorim ca inovația și tehnologiile revoluționare să se reflecte în toate produsele noastre; de aceea pregătim lansarea unei noi game de produse pentru îngrijirea tenului masculin - gama ARTISTRY™ Men.

Pentru a pregăti lansarea noilor produse, vom retrage din portofoliu  produsele din gama Tolsom până la finele anului 2015.

Vă recomandăm folosirea produselor din gama HYMM™ și a celor din gama ARTISTRY HYDRA-V™ (ce va fi lansată în luna septembrie), o gamă inovatoare de produse revigorante pentru hidratarea tenului gras, mixt, normal sau uscat.

Mai aproape de data retragerii de la vânzare a gamei TOLSOM, vom împărtăși cu dumneavoastră recomandările experților noștri asupra celor mai potrivite produse înlocuitoare celor din gama ce va fi retrasă.

Vă vom comunica în curând datele exacte ale retragerii de la vânzare pentru fiecare din produsele gamei.  Pentru moment vă putem confirma că gama Tolsom se va retrage de la vânzare până la finele anului 2015. Gelul pentru bărbierit Tolsom se va retrage de la vânzare mai devreme (August 2015) datorită epuizării stocurilor disponibile.