NOU! anul de bază pentru NLP este anul fiscal 2012/13

 

Suntem încântați să vă prezentăm câteva noutăţi excelente despre GIP 2015/16.

Pe lângă revizuirea Programului pentru Noi Calificaţi (NLP)  pe care am anunţat-o în luna ianuarie, în anul fiscal 2015/16 anul de bază pentru acest program este anul fiscal 2012/13.

Acest lucru înseamnă că Amway va lua in considerare cel mai mare nivel de calificare obținut în anul fiscal 2011/12 pentru a verifica pentru ce tip de plată NLP se poate califica un anumit lider în anul fiscal 2015/16. Prin această schimbare, Amway oferă posibilitatea cat mai multor lideri să beneficieze de această componentă a programului.

Plănuim să contactăm toţi liderii pentru care această modificare este benefică pentru situaţia lor particulară.

Ca de obicei, în luna iulie urmează să vă trimitem pe e-mail cele două documente de bază ale programului GIP 2015/16 (Documentul de referinţă şi Răspunsuri la întrebările tale) unde sunt disponibile informaţii detaliate privind calificarea.

De asemenea, pregătim pentru dumneavoastră şi grupul dumneavoastră o secţiune specială dedicată programului GIP pe www.amway.ro. Aceasta va fi disponibilă la sfârşitul lunii august 2015 şi va include diverse materiale privind programul GIP: Document de referinţă, Răspunsuri la întrebările tale, prezentare, Premiul pentru servicii deosebite acordat fondatorilor (FAA) şi o nouă prezentare video.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi Amway România.

Suntem încrezători că această schimbare reprezintă un important beneficiu pentru dumneavoastră şi grupul dumneavoastră.

Vă dorim mult succes în atingerea obiectivelor pe care vi le-ati propus pentru noul an fiscal.