În luna martie gama eSpring vă aduce câteva noutăţi, care speram că vor aduce un impuls important în activitatea dumneavoastră în perioada următoare:

Preț redus la Cartușul eSpring de rezerva - 20%!

Această promoție (anuntata inițial cu  reducere de numai 10%) a fost re-evaluată în mod excepțional pentru  România,  numai în acest an, în perioada 17 martie-17 aprilie, pentru a vă pune la dispoziție o șansă unică de a relua legătura cu  clienții și partenerii care au achizitionat Sistemul de tratare a apei eSpring în anii anteriori, oferindu-le ocazia de a prelungi durata de utilizare a Sistemului lor eSpring.

Pretul avantajos al Cartusului  poate fi și o buna ocazie  de a le reaminti calitatea produselor Amway si a serviciilor oferite de intreprinzatori.

Garanție extinsă la Sistemele de tratare a apei eSpring

În cazul în care dumneavoastră sau clienţii dumneavoastră plănuiţi să achiziţionaţi Sistemul de tratare a apei eSpring, începând cu data de 16 martie veți avea posibilitatea de a beneficia de o garanţie extinsă de 5 ani, folosind două numere de comandă noi (301904 şi 301905). Iată o modalitate excelentă de a vă proteja investiţa şi de a vă bucura nestingherit de această achiziţie.

  • Comandă nr. 301904 – Sistem de tratare a apei eSpring cu montare la bateria existentă şi cu Garanţie extinsă
  • Comandă nr. 301905 – Sistem de tratare a apei eSpring cu robinet auxiliar şi cu Garanţie extinsă

Oferta promoțională Sisteme de tratare a apei eSpring cu Mini-frigider eSpring cadou

Vă reamintim că începând cu data de 17 martie, la achiziționarea Sistemului de tratare a apei eSpring cu montare la bateria existentă (Comandă nr. 100188) sau a Sistemului de tratare a apei eSpring cu robinet auxiliar (Comandă nr. 100189) primiți cadou un Mini frigider eSpring*.

Această ofertă se aplică doar la numerele de comandă specificate mai sus, nu și la noile numere de comandă pentru Sistemele eSpring cu garanție extinsă.

* Ofertă promoțională disponibilă în perioada 17 martie – 17 aprilie 2015, în limita stocurilor.

Actualizare informații pe pagina mărcii eSpring

Începând cu 16 martie 2015, pagina dedicată mărcii eSpring de pe www.amway.ro va avea un nou design. Aici puteţi citi informaţii despre marca eSpring şi aveţi posibilitatea de a descărca următoarele materiale:

  • Prezentare Power Point despre marca eSpring
  • Demonstraţii eSpring
  • eSpring - Reducerea contaminanţilor
  • Secţiunea de Întrebări frecvente (disponibilă la jumătatea lunii aprilie)