Nou  Magazin Partener - Bijuterii Crocus


Vă anunțăm că ne pregătim să introducem un nou magazin partener în România. 

Crocus Jewellery oferă bijuterii confecționate din cele mai frumoase și delicate materiale, precum cristalele Swarovski, piele italiană cu bazele metalice placate cu rodiu. Cu un design deosebit, fiecare model este conceput în propriul departament de creație, astfel orice detaliu, de la stil la durabilitate și confort este verificat cu grijă înainte de aprobare. Toate produsele sunt prelucrate manual cu grijă în Germania printr-o combinație de stiluri moderne și tehnici artizanale autentice.

Puteți să vedeți aceste bijuterii pe site-ul www.crocus-shop.com. Site-ul este disponibil în limba engleză și germană.

Pentru a beneficia de oferta  magazinului Partener va fi necesar să accesați site-ul Crocus pornind de la linkul inclus pe site-ul amway.ro.Toate comenzile efectuate prin Amway online vor fi emise cu VP integral! Punctele aferente comenzilor plasate și achitate în luna curentă vor fi adăugate la punctajul personal total al lunii următoare.

Vă prezentăm mai jos mai multe detalii legate de transport și metodele de plată:

Costuri de transport

Pentru România livrarea este gratuită pentru comenzi de peste 129 €. Pentru comenzi mai mici costul transportului este de 11,90 €.

Metode de Plată

Metodele de plată acceptate sunt prin serviciul Paypal sau plata în avans prin transfer bancar.

Plata în avans prin transfer bancar către:

CROCUS

Bank name: Deutsche Bank AG
SWIFT: DEUTDEDBMUC
IBAN: DE69700700240410029300

Adresă: Crocus Jewellery & Fashion UG
Hechinger Strasse 137
72108 Rottenburg

VAT-ID: DE294669024

Vă reamintim că pentru comenzile plasate în Magazinele Partener nu se pot folosi si nu se generează cupoane discount. Site-ul acceptă numai comenzi individuale, nu se pot plasa comenzi combinate.

Politica de retur
Termenii și politicile de returnare sunt menționați pe site-ul magazinului partener aici. Puteti accesa o traducere bruta in limba romana aici.
 

Pentru întrebări, solicitări și sesizări puteți apela serviciul de relații cu clienții al magazinului partener,  la numărul de telefon +49 7472 9485449 sau prin e-mail: service@crocus-shop.com (numai in limba germană sau engleză). Puteți de asemenea să folosiți formularul de contact de pe site-ul magazinului partener.