Calificări multiple ale liderilor din Europa și Rusia la LTS/DC

Datele înregistrate de noi în ultimii ani arată că unii Lideri europeni au utilizat afacerile multiple detinute în Rusia pentru a participa la Seminarul European al Liderilor (LTS) și/sau la Conferința Diamanților (DC).

Prin această comunicare dorim să vă informăm că Amway Rusia a obținut statutul de Sub-regiune și începând cu anul 2015 va organiza separat evenimentele LTS și DC. Datorită acestor schimbări regulile de mai jos se aplică tuturor evenimentelor ce vor fi organizate începând cu anul 2015:

1.      Calificările din Rusia nu vor putea fi folosite pentru participarea la evenimente europene, folosind statutul de calificare multiplă.

2.      Calificările Europene nu vor putea fi folosite pentru a participarea la evenimentele pietei ruse, folosind statutul de calificare multiplă.

3.      Compensatia baneasca pentru calificarea multiplă nu se mai aplică pentru IPA Amway care au o calificare în Europa și una în Rusia.

În cazul neparticipării la orice eveniment, se aplică regulile standard: “recompense pentru Neparticipare”.  Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politicile de Evenimente Speciale sau să contactați coordonatorul de evenimente local.