Compania, produsele și afacerea noastră  se schimbă continuu, la fel ca și mărcile și imaginea noastră. O identitate comună a mărcii este importantă pentru că ne ajută să ne identificăm cu valorile și cultura companiei,  precum și pentru atragerea de noi potențiali întreprinzători Amway și clienți.

Dorim să vă oferim câteva informații referitoare la standardele revizuite ale mărcii Amway, care prezintă în mod clar filozofia Amway și care ne ajută să prezentăm Amway ca o afacere puternică, atractivă, modernă și autentică.

Ce înseamnă acest lucru?

Oamenii sunt „motorul” afacerii noastre și al mărcii Amway. Acest lucru trebuie reflectat în imaginea Amway. Nu există vreo modalitate mai bună de a arăta cine suntem decât prin intermediul oamenilor, oameni reali, autentici, întreprinzătorii Amway. Din acest motiv am regândit design-ul materialelor noastre, astfel:

  • Noi imagini în toate materialele, care reflectă natura autentică a afacerii Amway. Noua galerie foto include imagini ale întreprinzătorilor Amway din toată lumea: Istanbul, Milano, Munchen, Londra, Moscova, Bangkok, California, China, Hong Kong, India, Malaezia, Michigan și New York.
     
  • Accent pe logo-ul Amway în loc de semnătura Amway cu cercuri colorate, pentru a întări recunoașterea mărcii.
  • Culori și fonturi suplimentare, energice, care reflectă diversitatea Amway și conferă materialelor un aspect mai modern și mai atrăgător.

Pentru dumneavoastră, întreprinzătorul Amway, nu se va schimba nimic în activitatea dumneavoastră cotidiană. Filozofia noastră ”Ajutăm oamenii să aibă o viață mai bună” și principiile fondatorilor Amway, rămân neschimbate. Noua imagine mai modernă și mai vibrantă a companiei Amway are în centru oamenii cu viața lor de zi cu zi, atrăgându-i să încerce afacerea Amway și ajutându-vă pe dumneavoastră să construiți o afacere puternică.

Pentru a fi siguri că toți întreprinzătorii Amway din Europa sunt la curent cu aceste schimbări, vom publica în curând un articol în Amagram Online. De asemenea, aceste schimbări se vor reflecta și în materialele de afaceri Amway.