Programele de instruire Amway Academy

În noul an  compania Amway România va continua să sprijine întreprinzătorii, oferindu-le numeroase oportunităţi de instruire în cadrul programelor de training oferite de Amway Academy.

În configurarea ofertei de training pentru 2015  avem în vedere diversificarea serviciilor de training oferite pentru a acoperi un segment mai larg de întreprinzatori și clienți, pentru a promova mai eficient  produsele noi și ofertele speciale și pentru a sprijini în mod eficient obiectivele de creștere în funcție de rezultatele obținute .

Programele gratuite de instruire care au avut succes în anii anteriori vor continua și în 2015, astfel:

-          Cursuri WEBLIVE, cu durata de 1 oră, oferite pe bază de programare, utilizând o platformă modernă Adobe Connect. Aceste cursuri sunt accesibile încă de la începutul activităţii şi oferă cunoştiinţe de bază despre companie şi gamele de produse;

-          Cursuri Amway Academy Professionals, pentru cresterea nivelului de expertiza in produsele Amway, recomandate pentru întreprinzătorii care au atins cel puțin nivelul de 9%;

-          Cursuri Amway Academy Ambassadors, pentru dezvoltarea aptitudinilor de prezentare și de promovare a produselor și afacerii Amway  către prospecți/nivelurile de bază, recomandate pentru Întreprinzătorii Privați Autorizați care au absolvit cursurile Amway Academy Professionals și îndeplinesc anumite criterii de creștere;

-          Cursuri Amway Academy Excellence, pentru dezvoltarea aptitudinilor de leadership în vederea atingerii nivelurilor superioare de calificare, recomandate pentru întreprinzătorii care au absolvit cursurile Amway Academy Ambassadors, au cel puțin nivel de Platină și îndeplinesc anumite criterii de creștere.

Pentru a asigura diversificarea serviciilor de training oferite și acoperirea unui segment mai larg de întreprinzători și clienți, vom introduce în programul de instruire pentru anul 2015 noi tipuri de cursuri, astfel:

NOU!

  • Evenimente promovare produse, cu durata de 2-4 ore, organizate la cerere, contra-cost (100 lei+TVA), pentru promovarea gamelor de produse într-o manieră atractivă pentru clienți / parteneri. Acest tip de evenimente vor putea fi solicitate începând cu luna ianuarie 2015.

   Procedurile de solicitare, aprobare și organizare  sunt disponibile aici .

  • Sesiuni dermoteste,  organizate la cererea liderilor de grup (Platine), contra-cost (30 lei+TVA / dermotest), pentru atragerea și loializarea clientilor de produse Artistry. La aceste evenimente organizatorul trebuie sa asigure programări de minimum 20 dermoteste pentru evenimentele organizate în țară, și minimum 10 pentru evenimentele organizate în Amway Business Center. Începând din luna decembrie 2014 se pot solicita programările pentru luna ianuarie 2015.

     Procedurile de solicitare, aprobare și organizare sunt disponibile aici .

  • Workshop-uri pe game,  organizate la cererea liderilor de la nivel de Smarald și niveluri superioare, contra-cost (100 lei + TVA), oferind cunostințe avansate despre gamele de produse și tehnici de vânzare specifice pentru promovare și vânzarea profesionistă a produselor din gama respectivă. Pentru acest tip de evenimente se recomandă participarea a maxim 20 de persoane, selectate dintre întreprinzatorii care au cel puțin nivel de calificare de 9%. Lista participanților  va fi comunicată către Amway odată cu solicitarea de organizare a cursului. Aceste tipuri de cursuri vor putea fi solicitate începând cu luna ianuarie 2015.

   Procedurile de solicitare, aprobare și organizare  sunt disponibile aici .

.