Începând cu data de 16 octombrie  2014 va fi disponibilă o nouă aplicaţie Amway: MyBiz!

CE ESTE MyBiz?

MyBiz este o aplicaţie digitală de management al afacerii, care vă oferă modalităţi îmbunătăţite de administrare a afacerii, permițând configurarea şi vizualizarea în timp real a informațiilor despre întreprinzătorii Amway din liniile descendente sau a structurii LOS, inclusiv de pe dispozitivele mobile.

CU CE MĂ AJUTĂ APLICAŢIA MyBiz ÎN AFACERE?

Aceasta vă ajută să vă monitorizaţi şi gestionaţi afacerea, oferind o imagine unică asupra afacerii de pe piaţa principală, a afacerilor secundare şi a oricăror linii îndrumate pe plan internaţional. În plus veți putea să identificaţi viitorii lideri, având acces la statisticile necesare pentru a  monitoriza dezvoltarea afacerilor lor și pentru a-i consilia în mod eficient. Nu numai dumneavoastră veți avea acces la această aplicaţie, ci şi întreprinzătorii Amway din liniiile descendente, într-o versiune viitoare a aplicației . Acest lucru vă va permite să comunicaţi în mod eficient  cu întreprinzătorii din grupul dumneavoastră– va fi mai uşor să-i pregătiţi, având totodată acces în timp real la informaţiile pespre evoluția afacerii lor.

CUM POT FOLOSI MyBiz PENTRU ADMINISTRAREA AFACERII?

MyBiz poate fi folosit pentru:

  • a monitoriza afacerea, ajutându-vă să urmăriţi activitatea liniilor descendente şi indicatorii de performanţă ai afacerii dumneavoastră, precum: numărul de comenzi, VP/VA, lăţimea şi adâncimea afacerii dumneavoastră, monitorizarea noilor înscriși, a celor care sunt aproape de calificarea la un nou nivel, şi evidenţa întreprinzătorilor de top
  • a vă consulta cu linia de îndrumare ascendentă în ceea ce priveşte metodele de creştere a afacerii
  • a da consultații liniilor de îndrumare descendente despre cum îşi pot dezvolta afacerea şi cum pot folosi aplicaţia  MyBiz pentru a-şi administra afacerea. Aceasta va fi un instrument util în special pentru întreprinzătorii de top, care vor putea să-l valorifice pentru a-şi gestiona în mod eficient afacerea.

CARACTERISTICI

Aplicaţia MyBiz vă aduce:

1.      Acces la date în timp real

Odată ce aţiaccesat aplicaţia MyBiz, veţi putea accesa datele în timp real, indiferent că este afacerea principală, secundară sau linii îndrumate pe plan internaţional. Veţi avea acces la informaţii în timp real despre VP/VA, HAT (Monitorizarea nivelurilor de calificare superioare- Higher Award Tracking) şi la structurile organizatorice. Atât dumneavoastră cât şi întreprinzătorii Amway din liniile descendente veţi putea accesa informaţiile din anul fiscal precedent până în luna curentă, pentru o mai bună monitorizare a activităţii şi a creşterii afacerii.

2.      LOS Map - schema grafică

Veţi putea vizualiza structura afacerii dumneavoastră, pentru a avea o privire de ansamblu asupra întreprinzătorilor Amway din liniile descendente. Va fi disponibilă structura grupului în forma grafică (schema cu cercuri).

3.      Rapoarte

Puteţi urmări afacerile întreprinzătorilor Amway din liniiile descendente, starea curentă a afacerii şi statistici.  Vor fi disponibile trei tipuri noi de  “Action Reports” :

Who's New: Acest Raport sintetizează informații despre întreprinzătorii nou-înscriși pe luna curentă.  Va fi posibil să selectați luna pentru care doriți afișarea informațiilor, iar aplicația va arăta nou-înscrișii din luna respectivă.

Who's Close : Veţi putea introduce parametrii de căutare pentru identificarea întreprinzătorilor Amway din liniile descendente care sunt gata să atingă volumul de calificare pentru următoarul nivel.

Watch List: Veţi putea gestiona o listă cu întreprinzătorii Amway din liniile descendente, putând adăuga sau şterge din listă orice întreprinzător Amway. Astfel, veţi putea identifica rapid întreprinzătorii de top pentru a-i putea ajuta să-şi administreze afacerea.

4.      Monitorizarea nivelurilor de calificare superioare (HAT) va fi disponibilă pentru liderii cu una sau mai multe linii de îndrumare calificate.

Toţi întreprinzătorii Amway cu cel puţin o linie de îndrumare calificată vor putea monitoriza calificaţii la niveluri superioare  şi punctele FAA pentru TOATE liniile calificate, de pe plan local sau internaţional, inclusiv afacerile secundare şi liniile îndrumate internaţional.

5.      Accesul la Afacerile tale Internaţionale

Aplicaţia MyBiz vă oferă acces la informaţii despre liniile descendente ale picioarelor îndrumate internațional care derivă din afacerea principală. Asta înseamnă că atunci  când aveţi parteneri îndrumați internaţional  în afacerea principală, îndrumătorul internaţional va putea accesa informațiile despre liniile îndrumate internaţional din afacerea dumneavoastră principală. 

6.      Accesibilă de pe dispozitivele mobile

Veţi putea accesa aplicaţia MyBiz de pe dispozitivele dumneavoastră mobile.

7.      Ușor și acesibil

My Biz este un instrument de afaceri uşor de folosit,  care va putea fi utilizat de oriunde v-aţi afla.

CUM ACCESEZ APLICAŢIA MyBiz?

Aplicaţia MyBiz va fi disponibilă iniţial pentru calificaţii la nivelul de Platină şi niveluri superioare de calificare, pe www.gbislink.com.

Aceştia vor putea accesa aplicaţia MyBiz şi de pe www.amway.ro, după autentificare, din secţiunea Resurse pentru afacerea Amway < Instrumente pentruAfaceri < MyBiz.

AM NEVOIE DE UN NOU CONT PENTRU ACCESAREA APLICAŢIEI MyBiz?

Prima dată când accesaţi aplicaţia MyBiz va trebui să alegeţi o parolă în baza căreia veţi primi accesul la aplicaţia MyBiz printr-un proces sigur de autentificare.

UN INSTRUMENT DIGITAL DE AFACERI

PENTRU PREZENT ȘI PENTRU VIITOR

MyBiz este un produs digital în continuă dezvoltare.  Îmbunătăţirile ulterioare  vor fi adăugate automat aplicaţiei MyBiz, fără implicarea utilizatorului. Cu alte cuvinte, odată ce noua versiune a aplicației MyBiz a fost lansată, utilizatorul va putea folosi noile funcţii următoarea dată când accesează MyBiz.

Ne-am angajat să facem din MyBiz cel mai bun instrument posibil pentru gestionarea afacerii Amway.  Deja se lucrează la următoarea versiune îmbunătăţită a acestei aplicaţii.

Tabel comparativ MyBiz

 

Caracteristici

GBISLink

MyBiz

Experiență de utilizare

Depăşit

Design modern

Disponibil pe mobil

Nu

Da, aplicația va fi disponibilă pe telefon, tabletă și computer.

Panou de control

Nu

Un panou de control în timp real pentru afacerile dumneavoastră principale și secundare.

Acces la Afacerile internaționale

La cerere

Date în timp real

Informații VP

La cerere

Informații în timp real

Informații LOS

La cerere

Informații în timp real în lista cu noi întreprinzători Amway și schema grafică

Monitorizarea nivelurilor de calificare

Da

Da, informații în timp real despre volumele de distincție ale liniilor calificate din luna curentă

Noi Rapoarte

Filtrare limitată

Filtrare îmbunătățită la noile Rapoarte:

·   “Who's New” – noi inscrisi

·   “Who's Close” – Arată cine este aproape de atingerea unui nou nivel

·   “Watch List” – Gestionați , identificați și monitoriza'i întreprinzătorii de top

VP și Graficul Istoricului de Îndrumare

Nu

Afișează valorile VP, GVP și istoricul de îndrumare pe ultimele 24 de luni, sortate pe an fiscal.

Declarații de Plată ale Liderilor Internaționali

Da, se generează fișiere PDF și se trimit destinatarilor

În curând

Programul de Reînnoire al Diamanților

Da

Nu, se vor stabili ulterior detaliile programului.

Conținut: Informații despre afacerea internațională;Cum se construiește o Afacere Internațională; şi Informații de Piață

Da

Nu inca, se va stabili ulterior.

 

 

­Aplicaţia MyBiz nu numai că oferă posibilitatea de dezvoltare individuală a afacerii, ci este şi un deschizător de drumuri pentru generaţia tânără, axată pe tehnologie. Astfel, oportunitatea de afaceri Amway poate fi în continuare o afacere pe termen lung, stabilă şi în continuă dezvoltare.

Sperăm că veţi folosi cu plăcere aplicaţia MyBiz şi aşteptăm cu nerăbdare opinia dumneavoastră.