Descărcați materialele de promovare și prezentare NUTRILITE!

Anul acesta marca NUTRILITE sărbătorește 80 de ani de existență și, datorită dumneavoastră și a eforturilor dumneavoastră incredibile, sărbătorim acest moment în calitate de lider mondial în domeniul vitaminelor şi al suplimentelor alimentare*.

Pentru a sărbători acest eveniment,vă punem la dispoziție o gamă largă de materiale menite să vă susțină afacerea NUTRILITE (cărți de vizită, afișe, autocolante, bannere, articole de papetărie și multe altele).

Acestea sunt un ajutor prețios pentru a iniția discuții, a găzdui evenimente sau pur și simplu pentru a crește vizibilitatea mărcii.

Accesați acest link și începeți să utilizați materialele:

https://www.amway.ro/marcile-noastre/nutrilite-ro/business-builder

 

 

 

Materialele sunt puse la dispoziția dumneavoastră spre descărcare și utilizare. Unele dintre acestea pot fi personalizate cu uşurinţă, cu ajutorul unui program de tip PDF Reader. Trebuie doar să vă introduceţi datele de contact (acolo unde este cazul) şi să tipăriți materialele, luând în calcul instrucţiunile specifice fiecărui element.

Promovați eficient marca NUTRILITE!

* Sursa: Euromonitor International Limited; conform cifrei globale de vânzări de vitamine şi suplimente alimentare din 2013.