Prima lună a anului fiscal se apropie de sfârșit,  și odată cu ea și se încheie și prima lună de calificare a noii noastre promoții locale “Impreună către succes!”. Dorim să vă mulțumim pentru susținere și să vă felicităm pentru contribuția în asigurarea succesului acestei promoții.

Ca de fiecare dată, contăm pe ajutorul dumneavoastră pentru o monitorizare eficientă și vă rugăm să ne trimiteți până pe data de 5 octombrie lista cu partenerii dumneavoastră care la finalul lunii septembrie au îndeplinit criteriile minime necesare pentru a intra în promoție (200 PPV si 200 PNSV).  

Am ales pentru dumneavoastră un loc unic pe litoralul Mării Negre, care oferă tot confortul necesar pentru relaxare dar și pentru distracție și bună dispoziție. Phoenicia Holiday Resort  (www.phoeniciaholiday.ro) situat în Mamaia Nord, la 150 de metri de plajă, va găzdui evenimentul Amway timp de 4 zile și 3 nopți în perioada 2-5 iunie 2016.

Phoenicia Holiday Resort este o poveste care lasă amprente nu numai în sufletul copiilor, cât și în sufletul celor care caută altceva. Complexul oferă facilități diverse atât pentru adulți cât și pentru copii: piscine, plaja, terenuri de sport, diverse activități distractive.

Accesați site-ul resortului pentru a afla mai multe detalii: http://www.phoeniciaholiday.ro

 

 

 

 

 

 

Vă mulțumim încă o dată și vă așteptăm cu cât mai mulți parteneri pentru a celebra succesul împreună!