Măsuri de siguranță suplimentare pentru utilizatorii online – Informații importante!

Amway acordă o mare atenție securității online.

Din luna octombrie  pe site-ul www.amway.ro vor fi disponibile sistemele de siguranță Verified by Visa, respectiv MasterCard SecureCode. Se va  introduce un nou pas, astfel încat ori de câte ori veți folosi cardul Visa sau MasterCard pentru plata credit card a comenzilor Amway, veti accesa Verified by Visa și MasterCard SecureCode.

Aceste măsuri suplimentare de securitate vă confirma identitatea prin solicitarea parolei personale unice și vă aduc siguranța că doar dumneavoastră puteți utiliza cardul la plata comenzilor de produse Amway.

Înregistrarea şi crearea unei parole personale este rapidă şi uşoară, iar acest lucru trebuie facut doar o singură dată. Alte peste 300.000 de companii din Europa sunt utilizatoare ale acestor programe, astfel încât, dacă v-aţi înregistrat deja pe alte site-uri, sunteţi gata să utilizaţi Verified by Visa si MasterCard SecureCode și pe site-ul nostru.

Această masură suplimentară de securitate pentru comenzile online va fi pusă în aplicare la mijlocul lunii octombrie. Pur şi simplu urmaţi instrucţiunile de pe ecran pentru a folosi parola personală la validarea tranzacţiilor dumneavoastră online. Vă asigurăm că echipa Amway va monitoriza in mod eficient implementarea acestui process.

Cumpărăturile online la Amway nu au fost nicicând mai sigure!

 

1.      Ce este  Verified by Visa siMasterCard SecureCode?

Verified by Visa si MasterCard SecureCodesunt sisteme gratuite care vă aduc un plus de siguranța pentru  toate achiziţiile online. Tot ce trebuie să faceți este să vă activați o parolă personală pentru cardurile dumneavoastră  de credit Visa sau MasterCard, pentru a vă asigura că numai dumneavoastră puteţi folosi aceste carduri.

Odată activată, de fiecare dată când faceti o achiziţie online de la un retailer care utilizeaza aceste protocoale de securitate vi se va solicita să introduceţi parola personală. Astfel, în cazul în care cardul este pierdut sau furat, alte persoane nu vor putea face plăți onlinecu cardul dvs. întrucât parola  personală nu apare pe card.

Vă rugăm să reţineţi că dacă dețineți mai multe carduri emise de diferite banci , sistemul de siguranță Verified by Visa/MasterCard SecureCode este diferit de la bancă la bancă. În plus, informatiile de pe card sunt solicitate și păstrate de către banca emitentă, si nu de către Amway. Amway nu va stoca sau accesa date referitoare la parola stabilită sau PIN-ul cardului dumneavoastră. Prin urmare, vom fi în imposibilitatea de a vă oferi astfel de informații.

2.    Cum imi inregistrez cardul şi parola?

Dacă nu aţi activat deja sistemul de siguranță Verified by Visa/MasterCard SecureCode, pur si simplu activați la următoarea comanda online Amway cu plata credit card şi creati-vă o parolă personală; care se păstrează numai de Visa şi MasterCard si va permite sa folositi cardul pentru tranzactii online pe un număr tot mai mare de site-uri web care au inclus sistemul de siguranta Verified by Visa / MasterCard SecureCode.

3.    Deci, cum funcţionează?

Dacă nu aţi înregistrat cardul, înainte de a face o plată veţi vedea o fereastră care indică fie sigla Verified by Visa fie sigla MasterCard SecureCode, în funcţie de tipul cardului. Vi se va solicita să completati câteva detalii atunci când doriţi să activați cardul.

Ca o măsură de securitate suplimentară, fereastra afişează de asemenea sigla băncii sau a unitatii financiare care a emis cardul.

Apoi, ori de câte ori utilizaţi cardul pentru a efectua o plată online vi se va solicita să introduceţi parola personală aleasa. Aceasta confirmă achiziţia (functioneaza in mod similar ca la  introducerea PIN-ul cardului). Odată ce plata a fost autorizată, veţi vedea un ecran de confirmare.

Dacă v-aţi înregistrat deja cardul, sistemul va recunoaşte automat detaliile cardului atunci când le introduceţi. Apoi vă va solicita parola personală pentru a finaliza tranzacţia. 

4.    Pot folosi Verified by Visa\/MasterCard SecureCodepe orice computer?

 

Da, cât timp computerul are o conexiune la internet. Nu este nevoie sa descărcati sau să instalați vreun program.

 

5.    Ce se întâmplă dacă am uitat parola personală?

 

Nici o problema, este simplu sa o resetați. Accesati site-ul bancii care a emis cardul şi urmaţi instrucţiunile pentru resetarea parolei pentru Verified by Visa/MasterCard SecureCode.

 

Întrebări frecvente și răspunsuri

Scopul documentului de a vă ajuta să aflaţi cum să procedați în cazul în care intâmpinați  probleme cu plata credit card  atunci când plasați comenzi pe site-ul Amway.

1.       Ce trebuie să fac dacă redirecţionarea la pagina de start a site-ului bancii nu reuşeşte şi primesc eroare?

a.       În acest caz, vă rugăm să sunaţi la banca dumneavoastră şi să contactați Amway.

2.       Ce trebuie să fac dacă nu am introdus corect parola?

a.       În acest caz, vă rugăm să vă asigurati ca introduceti parola corectă și sa încercaţi din nou. Dacă parola este introdusa incorect de prea multe ori, banca poate bloca cardul.

3.       Ce trebuie să fac dacă nu-mi amintesc parola?

a.       În acest caz vă rugăm să contactați banca emitentă a cardului.

4.       Ce trebuie să fac dacă expira timpul pe pagina web atunci când se face comanda, înainte de a ajunge la autentificarea plății?

a.       Pentru a evita dublarea plății, vă rugăm să ieşiţi şi apoi să vă conectaţi din nou. Apoi, vă rugăm să reluati comanda.

5.       Ce trebuie să fac dacă expira timpul pe pagina web în timpul  procesului de autentificare a plății?

a.       Vă rugăm să contactați Amway.

Notă generală:

În cazul în care Banca dumneavoastră din diferite motive nu poate vedea plata în baza sa de date, aceasta nu înseamnă neapărat că este o eroare la plata pe site-ul online Amway. Site-ul Amway Online este independent de procesul Verified by Visa si MasterCard SecureCode, în sensul că, dacă ceva nu este in regula cu plata, Amway nu poate interveni. Autentificarea plații se va face doar pe pagina online a băncii dumneavoastră. Vă rugăm să contactaţi Banca pentru informaţii suplimentare despre modul de administrare a Verified by Visa si MasterCard SecureCode.