Calificarea pentru promoția ”Sărbătorește-ți succesul la Roma” se apropie de final!

Întreaga echipa Amway România este mândră de rezultatele pe care le-ați obținut până în acest moment  şi suntem nerăbdători să validăm calificările și să sărbătorim succesul celor care vor îndeplini complet și corect criteriile de calificare până la sfârșitul lunii septembrie 2014.

Pentru buna organizare a călătoriei la Roma, vă prezentăm în avans câteva informaţii organizatorice importante şi utile:

Elemente incluse in program

  • 2 nopţi cazare pentru persoanele înregistrate pe unitatea Amway calificată,
  • Transport către Roma și retur, în limita a 200 euro / persoana înscrisă pe unitatea calificată
  • Vizitarea Amway Business Center Roma pe data de 7 noiembrie 2014 între orele 10:00-13:00

 

Perioada evenimentului: 6-8 noiembrie 2014

Întreprinzătorii calificați care vor dori să se cazeze la Roma în perioadele adiacente datelor oferite de Amway România (+/- 1-3 zile) vor beneficia de un tarif preferențial, pe baza unei cereri ferme de rezervare trimisă către hotel pana pe data de 10 octombrie, în care sa se menționeze perioada exacta de extindere a șederii și faptul că solicitantul face parte din grupul Amway. Hotelul va valida rezervarea în funcție de disponibilitate și numai după confirmarea finală a calificării primită de la Amway.

Transport către Roma și retur

Amway România va deconta costurile de transport pe aceasta rută la datele menționate (+/- 1-3 zile), în limita a 200 euro / persoană înscrisă pe unitatea calificată.

Pentru IPA, decontarea costurilor de transport se va face în baza unei facturi emise de unitatea calificată către Amway,  după validarea calificării conform criteriilor.

Unitățile calificate care au statut de CPP pot opta pentru una dintre următoarele opțiuni:

  • Decontare pe baza de factura emisă de IPA/Platina upline către Amway , însoțită de cerere scrisă de la CPP care solicită decontarea și de la IPA care emite factura
  • Transport (avion sau autocar, eventual transfer) în limita a 200 euro/persoană,  contractat prin agenția de turism acreditata de Amway. Cererile se vor trimite către Amway România pentru validarea calificării si confirmarea către agentie.

Vă rugăm rețineți că în toate cazurile decontarea se va face numai după validarea calificării conform criteriilor.

Cazare:

Hotelul Sheraton Roma Hotel & Conference Center: http://www.sheratonrome.com

Viale del Pattinaggio, 100, 00144 Roma, Italia

Recepţie - Telefon: 0039 06 54531

 

Sheraton Roma este situat în inima zonei de afaceri, între centrul orașului și aeroportul din Fiumicino. O oază urbană, unde veți avea ocazia de a trăi momente unice de confort și relaxare. Atât centrul orașului cât și aeroportul sunt la aproximativ 20 minute de mers cu mașina.

Vom reveni cu mai multe detalii pe măsură ce vor fi disponibile. Vă urăm mult succes în finalizarea calificării!