RO
AMWAY HOME

AMWAY HOME™

Gama de produse AMWAY HOME pentru îngrijirea locuinţei pentru rufe, suprafeţe şi vase oferă curăţare de înaltă performanţă şi are la bază BIOQUEST FORMULA™. Aceste combinaţii unice de formule conţin ingrediente obţinute natural, care nu numai că oferă o curăţenie excelentă, dar sunt şi delicate cu mediul.

Putere "verde" pentru o curăţare sigură şi eficientă

Produsele AMWAY HOME sunt rezultatul multor ani de cercetare ştiinţifică pentru dezvoltarea unei mărci noi de produse de curăţenie de înaltă performanţă care contribuie la o locuinţă mai sănătoasă pentru dumneavoastră şi familia dumneavoastră, fiind în acelaşi timp şi delicate cu mediul.

Cu tradiţie în ceea ce priveşte performanţa şi eficienţa, produsele noastre fac faţă celor mai dificile încercări din gospodărie. Nici o altă companie nu se bucură de aceeaşi reputaţie în ceea ce priveşte performanţa. 

BIOQUEST FORMULA™

BIOQUEST FORMULA este ceea ce face produsele AMWAY HOME să iasă în evidenţă; este argumentul-cheie care face diferenţa. BIOQUEST FORMULA foloseşte ingrediente active obţinute din natură şi oferă rezultate de curăţare excepţionale fără a afecta mediul înconjurător. Produsele BIOQUEST FORMULA oferă performanţe excelente de curăţare şi sunt concentrate, biodegradabile şi testate dermatologic.*

BIODEGRADABILE - Orice produs care pretinde că este biodegradabil trebuie să se poată descompune natural, adică fără a polua. Ingredientele produselor AMWAY HOME sunt toate biodegradabile.

CONCENTRATE - Formulele concentrate AMWAY HOME oferă performanţă şi conţin un procentaj ridicat de ingrediente active, în loc de aditivi sau apă, pentru a oferi clienţilor un raport excelent calitate - preţ.

TESTATE DERMATOLOGIC* - Formulele produselor AMWAY HOME au fost testate dermatologic pentru a ne asigura că sunt sigure şi delicate pentru piele şi nu vor cauza alergii sau iritaţii. Cu Detergentul pentru rufe SA8™ Baby am mers mai departe şi am pus chiar şi pediatrii să testeze formula pentru a ne asigura că este delicată cu pielea foarte tânără, sensibilă.

*când este cazul

Acreditări

De peste 50 de ani am furnizat produse prietenoase cu mediul. Noua noastră gamă de produse este garantată ca fiind sigură şi prietenoasă cu mediul şi în acelaşi timp oferă performanţe excelente, iar certificările independente demonstrează acest lucru.

A.I.S.E.  - A.I.S.E. (International Association for Soaps, Detergents and Maintenance Products - Asociaţia Internaţională pentru Săpunuri, Detergenţi şi Produse de Îngrijire a locuinţei ) este vocea europeană oficială în această industrie. A.I.S.E. a certificat faptul că produsele noastre îndeplinesc standardele sociale, economice şi de mediu. Fiind "vocea" oficială din industria europeană a produselor de îngrijire a locuinţei, această certificare este o adevărată recunoaştere a performanţelor deosebite ale produselor noastre pentru suprafeţe, spălat rufe şi veselă.

DfE -  În plus, am făcut un parteneriat cu programul Design for the Environment (DfE) al Enviromental Protection Agency (EPA) din SUA. Aceasta înseamnă că produsele noastre pot afişa emblema DfE, deoarece sunt sigure pentru oameni şi mediu.

Produse certificate DfE:

Gama de produse AMWAY HOME

 

Produse de curăţare auxiliare

Anumite activităţi de curăţare necesită soluţii speciale, şi pentru acestea noi am creat câteva uimitoare soluţii de curăţenie pentru locuinţă care egalează ca performanţă restul gamei de produse AMWAY HOME.

Aceste produse de curăţare auxiliare sunt concepute pentru a îndepărta grăsimea dificilă şi murdăria de pe vasele de gătit, scule şi mobilierul exterior, pentru a curăţa sticla, pentru a revitaliza covoarele şi tapiţeria şi pentru a lustrui şi proteja lemnul.

Cumpăraţi acum produsele de curăţare auxiliare

Produse auxiliare – produse speciale de curăţare

Eroare Ajax

A apărut o problemă în comunicarea cu serverul. Verificaţi dacă nu a fost întreruptă conexiunea la Internet. Încercaţi să încărcaţi pagina din nou sau reluaţi operaţiunea pe care o executaţi