RO

Parfumuri

Gama de parfumuri îmbietoare AMWAY™ atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi include parfumuri şi apă de toaletă pentru toate ocaziile şi stările de spirit.

Parfumuri pentru femei

ANCESTRY™ este un parfum puternic, feminin, îmbogăţit cu ingrediente naturale precum bergamotă, stafide negre, iasomie egipteană, flori de portocal. WISTFUL™ Aroma Body Mist este un parfum revigorant cu arome intense de lămâi, frezii şi flori de lotus, vitamina E şi glicerina având rol de protecţie şi catifelare a epidermei.

Apa de parfum SUN DAPPLES™, cu note subtile fructate, perfectă pentru zi. 

Parfumuri pentru bărbaţi

Apa de toaletă TOLSOM™ combină notele de condimente, ambră şi mosc, iar Apa de toaletă OPPORTUNE™Sport  are o aromă dinamică şi energizantă, cu note revigorante de citrice. O colecţie de parfumuri AMWAY potrivite pentru orice ocazie sau dispoziţie, fie ea senzuală, elegantă, sportivă, revigorantă, radiantă, captivantă, sau feminină şi romantică.

Cum să folosim un parfum

Parfumul trebuie aplicat de două sau trei ori pe zi. O aplicare nu rezistă întreaga zi. Substanţele de fixare din compoziţia unui parfum sunt folosite pentru a menţine stabilitatea aromei şi pentru a-i conferi rezistenţă în timp.

  • Parfumul poate fi aplicat pe zonele unde se simte pulsul, pe interiorul încheieturii mâinilor şi la încheietura coatelor, în spatele genunchilor, pe gât şi sub lobii urechilor (nu în spatele urechilor).
  • Dacă pielea dumneavoastră este sensibilă la parfum, pulverizaţi pe o batistă pe care o purtaţi în geantă sau în buzunar.
  • Nu frecaţi zona în care aţi aplicat parfum deoarece veţi distruge aroma. Pulverizaţi direct pe piele şi lăsaţi să se usuce în mod natural, fără a atinge zona.
  • Purtaţi parfumuri diferite pentru ocazii diferite sau în funcţie de starea de spirit. Purtaţi un parfum ziua şi altul seara.
  • Pentru o revigorare rapidă în timpul verii, păstraţi parfumul la rece. În general, păstraţi parfumurile într-un loc uscat şi rece.

Chestionar

Eroare Ajax

A apărut o problemă în comunicarea cu serverul. Verificaţi dacă nu a fost întreruptă conexiunea la Internet. Încercaţi să încărcaţi pagina din nou sau reluaţi operaţiunea pe care o executaţi