Cantitate:

  Cantitate:

   Baza de cuțite cu 8 lame din oțel inoxidabil de clasă alimentară oferă rezultate optime.

   Dacă ai nevoie de o bază de cuțite nouă, pur și simplu înlocuiește-o cu această bază originală cu un set de cuțite cu 8 lame.

   De asemenea, dacă pregătești preparate diferite în același timp, să ai la dispoziție o bază de cuțite și un recipient din sticlă în plus te ajută să economisești timp; astfel, nu mai pierzi timp curățând vasul în timp ce gătești.

    

   Ce beneficii îți oferă

   • Lame din oțel inoxidabil
   • Se poate spăla la mașina de spălat vase
   • Poate amesteca ingrediente calde cu o temperatură de până la 40 de grade Celsius

   De ce te-ar putea interesa

   Baza de cuțite a Blenderului Nutrilite este un produs de rezervă ideal pentru menținerea funcționalității produsului original: blenderul Nutrilite. Te-ar putea interesa acest produs de rezervă dacă prepararea durează mai mult decât de obicei din cauza tocirii lamelor care apare în urma utilizării repetate SAU dacă suportul a fost deteriorat și a dus la scurgeri.

   Proprietăți esențiale

   • Baza de cuțite este un produs individual folosit pentru înlocuirea lamelor Blenderului Nutrilite.
   • Acestea sunt din oțel inoxidabil și se pot spăla la mașina de spălat vase.

   Mod de utilizare

   • Citește cu atenție manualul Blenderului electric de mare viteză Nutrilite și respectă instrucțiunile.
     
   • E nevoie de puțină forță pentru scoaterea bazei de cuțite din recipient cu ajutorul dispozitivului special. Deoarece Blenderul electric de mare viteză Nutrilite este foarte puternic, trebuie să fixezi bine baza de cuțite în interiorul recipientului de sticlă pentru a evita scurgerea lichidelor. Asigură-te că setul de cuțite se fixează bine după curățare/înainte de refolosire.

    

   Informații tehnice

   Baza de cuțite cu 8 lame din oțel inoxidabil a blenderului este fabricată din oțel inoxidabil de clasă alimentară SUS420