Cantitate:

    Cantitate:

      Cafeaua la filtru trebuie să fie pregătită cu apă fierbinte. Cantitatea utilizată este subiectivă şi depinde de gustul fiecărei persoane în parte. Asiguraţi-vă că s-a folosit cantitatea potrivită, cea mai comună greşeală este că nu se foloseşte suficientă cafea măcinată. Pentru rezultate cât mai bune cafeaua trebuie să fie adusă până la punctul de fierbere (95-98°C) şi nu trebuie lăsată la răcit mai mult de 15-20 de minute. Cafeaua rămasă trebuie aruncată.

      • Produsă din boabe de cafea Arabica 100%.
      • Ambalată ermetic pentru păstrarea aromei.
      • Are la bază boabe atent prăjite.
      • Cafeaua conţine cafeină, un stimulent ușor.
      • Cafeaua are un conţinut scăzut de calorii, grăsimi și carbohidraţi.

      Potrivită pentru utilizare prin orice metodă aleasă de infuzare. A se folosi în reţetele pe bază de cafea lichidă.

      Pregătirea

      Cafeaua la filtru trebuie preparată cu apă fierbinte. Cantitatea utilizată poate varia în funcție de gustul fiecărei persoane în parte. Asiguraţi-vă că s-a folosit cantitatea potrivită, cea mai comună greşeală folosirea unei cantități insuficiente de cafea măcinată. Pentru rezultate cât mai bune cafeaua trebuie să fie adusă până la punctul de fierbere (95-98°C) şi nu trebuie lăsată la răcit mai mult de 15-20 de minute.

      Mod de întrebuinţare

      • Potrivită pentru orice metodă de preparare.
      • Poate fi folosită în rețete ce au la bază cafea lichidă.