Cantitate:

  Can’t Stop, Won’t Stop™ Nutrilite™ – Fii de neoprit Supliment alimentar cu aromă delicioasă de piersici, sub formă de pliculeț, care conține vitaminele B1, B6, B12, C și magneziu, pentru energie la superlativ. Vitaminele B1, B12, B6, C și magneziul contribuie la un metabolism energetic normal. În plus, vitaminele B6, B12, C și magneziul contribuie la diminuarea oboselii și extenuării. Îmbogățit cu cofeină prezentă în mod natural în planta mate.

   

  Ce beneficii îți oferă

  • Supliment alimentar cu aromă delicioasă de piersici, sub formă de pliculețe cu pulbere cu dizolvare rapidă, pe care îl poți savura oriunde și oricând pentru a-ți reface plinul de energie.
  • VITAMINELE B1, B6, B12 și C contribuie la un metabolism energetic normal.
  • VITAMINELE B6, B12, C ȘI MAGNEZIUL susțin metabolismul energetic normal, contribuind la diminuarea oboselii și extenuării.
  • Planta mate, prin conținutul de cofeină prezentă în mod natural, are proprietăți stimulative și tonice care cresc rezistența față de oboseala psihică și fizică.
  • Conținutul pliculețelor cu pulbere cu dizolvare rapidă este vegetarian, fără gluten, zahăr și lactoză și nu conține coloranți artificiali, conservanți*, arome artificiale sau îndulcitori.

  * nu sunt adăugați conservanți, conform prevederilor legale.

  De ce te-ar putea interesa

  E dificil să fiu cea mai bună versiune a mea în fiecare zi. Când ai nevoie să îți refaci plinul de energie, Can’t Stop, Won’t Stop™ Nutrilite™ – Fii de neoprit îți oferă toată susținerea necesară pentru a face față presiunilor și obligațiilor zilnice. Acest supliment alimentar conține vitaminele B6, B12, C și magneziu, care contribuie la diminuarea oboselii și extenuării. În plus, vitaminele B1, B12, B6, C și magneziul contribuie la metabolismului energetic normal. Produsul este îmbogățit cu cofeină prezentă în mod natural în planta mate care, datorită proprietăților stimulative și tonice, crește rezistența față de oboseala psihică și fizică.

  Informații interesante

  Can’t Stop, Won’t Stop™ Nutrilite™ – Fii de neoprit oferă o gamă largă de beneficii:

  • Noul Nutrilte™ Can’t Stop, Won’t Stop™ – Fii de neoprit este singurul supliment alimentar sub formă de pulbere cu dizolvare rapidă de la Nutrilite, marca nr. 1 în lume în vânzarea de vitamine și suplimente alimentare*, care conține un amestec de nutrienți care susțin metabolismul energetic**.
  • Format convenabil, iar astfel pliculețele cu pulbere cu dizolvare rapidă pot fi consumate oriunde și oricând pe parcursul zilei. Păstrează produsul în geantă astfel încât să îți fie la îndemână atunci când ai mai mare nevoie de sprijin.
  • Aromă delicioasă de piersici, pentru ca tu să te bucuri de aceste pliculețe cu pulbere cu dizolvare rapidă, care nu necesită apă.
  • Formulă vegetariană, fără gluten, zahăr și lactoză, care nu conține coloranți artificiali, conservanți*** , arome artificiale sau îndulcitori.

  * Sursa: Euromonitor International Limited. Categoria Vitamine și Suplimente Alimentare (VDS), global, GBN, cotă de piață % valorică în vânzări cu amănuntul, 2020.
  **Tiamina, vitaminele C, B6, B12 și magneziul contribuie la un metabolism energetic normal. Vitaminele C, B6, B12, și magneziul contribuie la diminuarea oboselii și extenuării. 

  *** nu sunt adăugați conservanți, conform prevederilor legale.

  Proprietăți

  • Suplimentul alimentar cu aromă delicioasă de piersici, sub formă de pliculeț cu pulbere cu dizolvare rapidă, pe care îl poți păstra mereu la îndemână pentru a-ți reface plinul de energie.
  • VITAMINELE B1, B6, B12 și C contribuie la metabolismului energetic normal.
  • VITAMINELE B6, B12, C ȘI MAGNEZIUL susțin metabolismului energetic normal, contribuind la diminuarae oboselii și extenuării.
  • Planta mate, prin conținutul de cofeină prezentă în mod natural, are proprietăți stimulative și tonice care cresc rezistența față de oboseala psihică și fizică.
  • Vegetarian, fără gluten, zahăr și lactoză - nu conține nu conține coloranți artificiali, conservanți*, arome artificiale sau îndulcitori.

  * nu sunt adăugați conservanți, conform prevederilor legale.

  Mod de utilizare

  • Deschideți pliculețul și vărsați conținutul direct pe limbă. Consumați 1 pliculeț pe zi.
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.
  • Conține cofeină. Produsul nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate și care alăptează.
  • A nu se depăşi doza zilnică recomandată.
  • A se păstra la loc uscat şi răcoros.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos.

  Ingrediente

  agent de încărcare (sorbitol), oxid de magneziu, acid L-ascorbic, arome, extract din frunze de mate (Ilex paraguariensis, 1,1%; conține 2,6 mg cofeină, acidifiant (acid citric); maltodextrină, agent antiaglomerant (săruri de magneziu ale acizilor grași), îndulcitor (glicozide steviolice din stevia), mononitrat de tiamină, clorhidrat de piridoxină, cianocobalamină.

  Conținut mediu Per pliculeț (pe zi) % VNR *
  Magneziu 187,5 mg 50
  Tiamină 1,1 mg 100
  Vitamina B6 0,7 mg 50
  Vitamina B12 5 μg 200
  Vitamina C 80 mg 100
  Extract de mate 33 mg ---

  * % din Valoarea nutrițională de referință