Înregistrează-te în calitate de Client și beneficiază de 12% reducere la toate produsele!

Cantitate:

  Această formulă cu aplicare în straturi modelează sprâncenele cu ușurință și pigmentează, pentru un look definit, cu aspect natural sau mai dramatic. Rezistentă la apă - fie că e vorba de Pacific, de valuri sau de piscină - această formulă rezistă până vă demachiați!

  Ce beneficii vă oferă

  • Gen pentru sprâncene rezistent la apă, care subliniază și definește sprâncenele, având un efect de durată.
  • Formulă cu pigmentație puternică, care vă ajută să vă conturați sprâncenele cu ușurință și care reține pigmentul, pentru o culoare cu aspect natural.
  • Aplicatorul cu micro-peri este ușor de folosit – piaptănă și așază firele rapid pentru a defini, pentru a da formă și pentru a vă înfrumuseța sprâncenele.
  • Conține ulei de cocos cu efect de balsam.
  • Disponibil în două nuanțe - Beach Taupe, o nuanță caldă de maro mediu, și Beach Brown, un maro închis.
  • Rezistent la apă, la întindere, transpirație și umiditate.

  De ce v-ar putea interesa

  Bucurați-vă de sprâncene perfecte, oriunde vă poartă pașii!
  Primul nostru produs rezistent la apă pentru definirea sprâncenelor este perfect pentru zilele în care mergeți la plajă și pentru serile în care petreceți. Subliniază instant sprâncenele și este rezistent la întindere, transpirație și umiditate, efectul său fiind de durată. Se aplică în câteva secunde grație periei super-suple și puteți avea încredere că rezistă pe toată durata zilei, indiferent dacă mergeți la plajă, dacă faceți baie în mare sau dacă defilați pe covorul roșu.

  Creat pentru a rezista pe parcursul întregii zile, Corectorul pentru sprâncene cu ulei de cocos rezistă la apă, la valuri, la apa din piscină, la plajă, la transpirație și la efort fizic - și cu siguranță rezistă la o defilare pe covorul roșu!

  Încălcați regulile - Deveniți mai îndrăzneață în doi timpi și trei mișcări! Corectorul pentru sprâncene este conceput pentru a oferi o culoare de la naturală la intensă, așa că puteți adăuga un strat sau două în plus atunci când doriți o subliniere mai dramatică.

  Informații interesante

  Beach Taupe - O nuanță caldă de maro deschis/mediu.
  Beach Brown - Un maro blând mediu/închis.

  Proprietăți principale

  Formula curată și sigură Artistry™

  • Fără parfum
  • Fără parabeni
  • Fără ingrediente de proveniență animală
  • Testat dermatologic
  • Testat alergologic

  Mod de utilizare

  Folosiți aplicatorul alungit pentru a aplica produsul pe sprâncene, cu mișcări de jos în sus. Începeți de la colțul interior și continuați spre colțul exterior pentru a obține sprâncene complet definite.

  Ingrediente

  ISODODECAN, APĂ, POLIMER ÎNCRUCIȘAT DE TRIMETILSILOXISILICAT/DIMETICONOL, SORBITAN OLIVATE, SILICIU, DIMETICON, TRIMETILSILOXISILICAT, CAOLIN, TRISTEARAT DE SORBITAN, QUATERNIUM-90 BENTONITE, ADIPAT DE DISOPROPIL, POLIIZOBUTILENĂ, SILITAT DE SILICIU, CEARĂ COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA), TRIHIDROXISTEARINĂ, CELULOZĂ, FENOXIETANOL, CEARĂ MICROCRISTALINĂ, LECITINĂ, ACID POLIHIDROXISTEARIC, HECTORIT, NYLON-6, CAPRYLYL GLYCOL, CARBONAT DE PROPILENĂ, TILHEXIL PALMITAT, IZOPROPIL MIRISTAT, ACID ISOSTEARIC, POLIRICINOLEAT POLIGLICERIL-3, TRIETOXICAPRILILSILAN, ULEI DE COCOS NUCIFERA (COCOS), HIDROXIHIDROCINAMAT TETRA-DI-T-BUTIL PENTAERITRITIL, HEXYLENE GLYCOL, PANTENOL, POATE CONȚINE +/- OXIZI DE FIER (CI 77491, CI 77492, CI 77499), DIOXID DE TITAN (CI 77891).