Cantitate:

  Cantitate:

   Acest produs face parte din 2 pachet(e):

   Profită pentru a-ți îmbunătăți starea de bine cu un complex zilnic de vitamine care conține vitamine și minerale esențiale, precum și mai multe extrase din plante1 de la fermele partenere sustenabile Nutrilite și NutriCert™

   1Comparativ cu formulele anterioare.

    

   Ce beneficii îți oferă

   Nutrienții din Daily Nutrilite sprijină multiple aspecte ale stării de bine, inclusiv sistemul imunitar, nivelul de energie și vederea. Noua formulă îmbunătățită:

   • Acoperă posibilele carențe nutriționale datorită amestecului echilibrat de vitamine, minerale și ingrediente din plante provenite de la fermele sustenabile Nutrilite sau de la fermele certificate NutriCert Sprijină sistemul imunitar prin aportul de vitamina C, vitamina D, zinc, fier și seleniu.3
   • Te ajută să fii gata pentru provocările zilei prin aportul de șapte vitamine B, fier și magneziu care susține metabolismul energetic.3
   • Stimulează vederea cu ajutorul nutrienților precum vitaminele A și B2, zinc și luteină.3
   • Poate fi integrat simplu și rapid în orice stil de viață sau program, datorită formatului de tabletă ușor de înghițit, care acționează blând asupra stomacului, fiind potrivit și pentru vegetarieni.

   3 Vitaminele C, B1, B2, B3, B5, B6 și B12, biotina, fierul și magneziul contribuie la metabolismul energetic normal. Vitaminele C și D, zincul, fierul și seleniul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitaminele A și B2 și zincul contribuie la menținerea vederii normale. Luteina intră în compoziția retinei. Este foarte important să ai o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos

   De ce te-ar putea interesa

   Viața noastră de zi cu zi ne oferă stimulii de care avem nevoie, însă stresul, angajamentele și ritmul de viață supraaglomerat își pot lăsa amprenta asupra stării noastre de bine. Ne dorim o viață plină de satisfacții și bucurie, să ne simțim susținuți și plini de energie, astfel încât să ne putem dezvolta atât personal, cât și profesional, și să fim activi pentru cei dragi. Daily Nutrilite te poate ajuta.

   Formulat cu 20 de vitamine și minerale esențiale, precum și cu 4 extracte din plante cultivate la ferme cu practici sustenabile, Daily Nutrilite reprezintă o modalitate rapidă și convenabilă de a valorifica nutrienți și ingrediente din plante obținute natural, de a acoperi potențialele carențe din alimentația noastră și de a obține nutrienții necesari organismului pentru a susține starea de bine.3 În fiecare zi.

   3 Vitaminele C, B1, B2, B3, B5, B6 și B12, biotina, fierul și magneziul contribuie la metabolismul energetic normal. Vitaminele C și D, zincul, fierul și seleniul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitaminele A și B2 și zincul contribuie la menținerea vederii normale. Luteina intră în compoziția retinei. Este foarte important să ai o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos

   Informații interesante

   Fiecare tabletă Daily Nutrilite conține 20 de vitamine și minerale, precum și un conținut mai ridicat ca niciodată de ingrediente din plante provenite de la fermele Nutrilite sau de la fermele certificate NutriCert:

   • 12 vitamine, inclusiv vitaminele A, C, D, E, B1, B2, B3 și B6 și B12, acid folic și biotină (acid pantotenic).
   • 8 minerale: calciu, fier, iodură, magneziu, zinc, cupru, seleniu, mangan.
   • Cireșele Acerola asigură aportul de vitamina C, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la un metabolism energetic normal.
   • Beta-carotenul este o provitamina A, pe care organismul o poate converti în vitamina A pentru a susține vederea normală.
   • Luteină din extract de crăițe, un carotenoid concentrat prezent în retina ochiului.
   • Fără coloranți, arome, conservanți sau îndulcitori artificiali.

   4 Nutrilite este marca nr. 1 în lume în vânzarea de vitamine și suplimente alimentare.

   Proprietăți

   • Un supliment alimentar formulat cu nutrienți pentru a susține numeroase obiective de sănătate și de stare de bine, inclusiv nivelul de energie, sistemul imunitar, vederea și starea generală de bine. Produsul este un mijloc excelent de a începe suplimentarea și de a o introduce în programul zilnic într-un mod rapid și convenabil.
   • Daily Nutrilite este oferit de o marcă demnă de încredere. Nutrilite este marca nr. 1 în lume în vânzarea de vitamine și suplimente alimentare, cu peste 85 de ani de experiență în sprijinirea oamenilor din lumea întreagă, pentru ca aceștia să aibă un stil de viață mai bun și mai sănătos.
   • Extractele din plante obținute din cireașă Acerola, soc, morcov violet și luteina din crăițe provin de la plante cultivate la fermele Nutrilite sau de la ferme certificate NutriCert. Aceste ferme folosesc practici de agricultură sustenabilă și fac parte din angajamentul mărcii Nutrilite de a vă asigura transparența de care aveți nevoie, de la sămânță la supliment.

   Mod de utilizare

   • Produs destinat adulților și copiilor cu vârsta de peste 18 ani Luați 1 tabletă pe zi, de preferință în timpul mesei
   • Nu lăsaţi la îndemâna copiilor mici
   • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos
   • A nu se depăși doza zilnică recomandată
   • A se păstra flaconul bine închis
   • A se păstra la loc uscat şi răcoros
   • Distribuie produsul și ajută-i pe cei din jur, în căutarea unui stil de viață sănătos, să își îmbunătățească starea de bine.


   DOZĂ RECOMANDATĂ: Pentru adulți, o tabletă pe zi, preferabil în timpul mesei.

   Ingrediente

   INGREDIENTE: carbonat de calciu, stabilizatori (celuloză microcristalină, carboximetilceluloză de sodiu reticulată, gumă arabică, hidroxipropilmetilceluloză, fosfat dicalcic), oxid de magneziu, acid L-ascorbic, extract din fructe de Acerola 6 % (Malpighia glabra), maltodextrină, fumarat feros, agenți antiaglomeranți (dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor graşi), nicotinamidă, succinat acid de D-alfa tocoferil (acetat de vitamina E), oxid de zinc, extract din fructe de Soc 1,0 % (Sambucus nigra), D-pantotenat de calciu, gluconat de cupru, extract din rădăcină de morcov violet 0,5 % (Daucus carota), sulfat de mangan, mononitrat de tiamină, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, acetat de retinil, luteină (din Crăițe tagetes erecta), agent de umezire (glicerol), antioxidanți (ascorbat de sodiu, alfa-tocoferol), beta-caroten, acid pteroilmonoglutamic, agent de glazurare (ceară de Carnauba), iodură de potasiu, selenit de sodiu, D-biotină, colecalciferol, ciancobalamină.

   Nutrienți per tabletă % VNR**
   Vitamina A 693 g RE 87%
   Vitamina D 5 μg 100%
   Vitamina E 10 mg TE 83%
   Vitamina B1 1,4 mg 127%
   Vitamina B2 1,6 mg 114%
   Niacină 18 mg NE 113%
   Acid pantotenic 6 mg 100%
   Vitamina B6 1,4 mg 100%
   Biotină 50 μg 100%
   Acid folic 200 μg 100%
   Vitamina B12 2,4 μg 100%
   Vitamina C 80 mg 100%
   Calciu 180 mg 23%
   Magneziu 60 mg 16%
   Fier 10 mg 71%
   Cupru 1 mg 100%
   Zinc 8 mg 80%
   Mangan 1 mg 50%
   Iod 83 μg 55%
   Seleniul 55 μg 100%
   Luteină 0,6 mg  

   ** % din Valoarea nutrițională de referință