Cantitate:

  Pentru o curăţare delicată fără compromisuri în ceea ce priveşte puterea, Detergentul pentru baie L.O.C.™ îndepărtează cu uşurinţă petele de apă dură şi depunerile de calcar, fără frecare. Baia dumneavoastră rămâne igienizată, curată şi strălucitoare - fără să fie nevoie de frecat intens!

  AVERTIZARE

  Provoacă leziuni oculare grave. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă, timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este cazul și dacă acest lucru se poate face cu ușurință. Dacă iritaţia oculară persistă, solicitați sfatul medicului/asistență medicală. Dacă este necesară consultarea medicului, țineți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

  • Formula concentrată dizolvă depunerile de săpun fără frecare intensă, pentru o strălucire fără efort.
  • Detergentul pentru baie L.O.C.™ se clăteşte uşor, lăsând o suprafaţă fără pete.
  • Conţine acid citric derivat din surse regenerabile.
  • Fiecare recipient de 500 ml produce echivalentul a 4 sticle cu pulverizator.
  • Este sigur de utilizat pe majoritatea suprafeţelor lavabile din baie, inclusiv plăcile din ceramică sau din plastic.

  Numele ingredientului CAS # Nume comun/Funcție
  Water 7732-18-5 Apă
  Methoxyisopropanol 107-98-2 Solvent
  Citric Acid 77-92-9 Acid organic (îndepărtarea depunerilor)
  C10-16 Alcohol Ethoxylate 68002-97-1 Surfactant nonionic
  Cocamidopropylamine Oxide 68155-09-9 Surfactant amfoteric
  Fragrance Proprietary - see IFRAorg.org Parfum
  Yellow 5 (CI 19140) 1934-21-0 Colorant

  Detergentul pentru baie L.O.C.™ poate fi utilizat pe plăcile de ceramică, fibră de sticlă, porţelan, inox, plastic şi vinil.  

  Nu folosiţi pe suprafeţe din marmură, piatră naturală sau alamă.

  • Pentru uz general în baie , utilizaţi recipientul cu pulverizator AMWAY™ şi adăugaţi 375 ml de apă până la linia de 3:1, completând cu detergent pentru baie până la linia de 500 ml. Pulverizaţi pe suprafeţe şi ştergeţi sau clătiţi cu o lavetă umedă.
  • Pentru depunerile cauzate de apa dură, precum cele de calcar, folosiţi o soluţie cu concentraţie 1:1. Pulverizaţi şi lăsaţi timp de câteva minute înainte de a clăti.

  După diluare în Recipientul cu pulverizator Amway Home, folosiți în maximum 30 zile sau aruncați soluția. Întotdeauna goliți și clătiți bine recipientul și pulverizatorul înainte de a îl umple din nou. 

  ATENȚIE. Provoacă o iritare gravă a ochilor. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă, timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este cazul și dacă acest lucru se poate face cu ușurință. Continuați să clătiți. Dacă iritarea ochilor persistă: Consultați medicul. Dacă este necesară consultarea medicului, țineți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.