Cantitate:

  Pentru o strălucire fără pete pe toate suprafeţele din sticlă şi ferestre, nu puteţi găsi nimic mai bun decât mirosul proaspăt şi puterea de curăţare de un albastru limpede a Detergentului pentru geamuri L.O.C.™.  Are un efect minunat pe oglinzi, ecranele televizoarelor şi chiar ale computerelor (dacă sunt făcute din sticlă). Utilizând detergentul cu şervetele L.O.C.™, un flacon poate dura chiar mai mult.

  • Detergentul pentru geamuri L.O.C.™ atacă în forţă murdăria şi depunerile dificile.
  • Nu conţine fosfaţi, acizi/baze tari sau înălbitor pe bază de clor.
  • Parfumul proaspăt de lămâie are la bază uleiuri esenţiale.
  • Conţine un ingredient de curăţat extras din plante.
  • Este economic - fiecare recipient de 500 ml produce echivalentul a patru recipiente cu pulverizator (sau 2 litri de produs gata de utilizare).

  Numele ingredientului CAS # Nume comun/Funcție
  Water 7732-18-5 Apă
  Methoxyisopropanol 107-98-2 Solvent
  Propylene Glycol Butyl Ether 5131-66-8 Solvent
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Surfactant anionic
  Cocamidopropylamine Oxide 68155-09-9 Surfactant amfoteric
  Tetrasodium Glutamate Diacetate 51981-21-6 Chelant biodegradabil
  Fragrance Proprietary - See IFRAorg.org Parfum
  Blue colorant proprietary Colorant

  Detergentul pentru geamuri L.O.C.™este adecvat pentru toate tipurile de suprafeţe din sticlă şi suprafeţe lucioase, inclusiv ferestre (interioare şi exterioare), oglinzi, parbrize, ecrane de computer (dacă sunt făcute din sticlă) şi televizoare, inclusiv ecrane plate cu plasmă.

  • Folosiţi recipientul cu pulverizator AMWAY™ şi adăugaţi 375 ml de apă până la linia de 3:1, apoi completaţi cu detergent pentru geamuri până la linia de 500 ml
  • Pulverizaţi pe suprafaţă şi ştergeţi până se usucă – nu necesită clătire.

  După diluare în Recipientul cu pulverizator Amway Home, folosiți în maximum 30 zile sau aruncați soluția. Întotdeauna goliți și clătiți bine recipientul și pulverizatorul înainte de a îl umple din nou. 

  A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evitați orice contact cu ochii. În caz de contact cu ochii, clătiți cu atenție cu apă. A nu se înghiți. În caz de înghițire, consultați medicul.