Cantitate:

  Acum mai puternic împotriva depunerilor de calcar, acest detergent pentru toaletă elimină mirosurile neplăcute şi petele dificile. Doar o cantitate mică aplicată regulat păstrează toaletele igienice şi curate.

   

  PERICOL

  Provoacă leziuni oculare grave. Conține acid lactic. Protejați-vă ochii/fața. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă, timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este cazul și dacă acest lucru se poate face cu ușurință. Sunați imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic Dacă este necesară consultarea medicului, țineți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Aruncați conținutul la punctul de colectare municipal; Aruncați recipientele golite complet pentru reciclare.

  • Detergentul pentru toaletă L.O.C.™ ™ îndepărtează depunerile de calcar şi murdărie
  • Agenţii eficienţi de tratare a suprafeţelor şi acizii organici îndepărtează în forţă petele dificile, oferind o performanţă de curăţare excelentă
  • Acţionează şi sub nivelul apei pentru a îndepărta petele dificile lăsate de mineralele din apă şi depunerile de calcar
  • Noi am utilizat ingrediente biodegradabile şi acizi naturali derivaţi din plante pentru a crea un detergent pentru toaletă fără fosfaţi şi fără clor
  • Parfumul proaspăt, cu dezodorizantul NEUTRALODOR™, ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute
  • Este sigur pentru rezervoarele septice şi toate sistemele de canalizare. 

  Numele ingredientului CAS # Nume comun/Funcție
  Water 7732-18-5 Apă
  Lactic Acid 79-33-4 Acid organic
  Acrylic Copolymer Proprietary Agent de îngroșare
  C10-16 Ethoxylated Alcohol 68002-97-1 Surfactant nonionic
  Fragrance Proprietary - See IFRAorg.org Parfum
  Polymeric Blue Colorant Proprietary Vopsea albastră

  Detergentul pentru toaletă L.O.C.™ curăţă igienic toaletele şi previne acumularea calcarului şi a altor depuneri produse de apa dură. 

  • Îndreptaţi recipientul sub rama toaletei şi aplicaţi uniform în jurul acesteia
  • Lăsaţi să acţioneze timp de 30 de minute şi apoi trageţi apa pentru a curăţa. 

  Pentru depunerile de calcar mai dificile, lăsaţi detergentul să acţioneze peste noapte şi folosiţi o perie, dacă este necesar. Pentru a obţine cele mai bune rezultate, folosiţi soluţia din două în două zile.

  Ţineţi seama de următoarele:

  • După folosire, înşurubaţi din nou capacul
  • A nu se amesteca detergentul pentru toaletă L.O.C. cu alte substanţe chimice.

  PERICOL. Provoacă leziuni oculare grave. Protejați-vă ochii/fața. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă, timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este cazul și dacă acest lucru se poate face cu ușurință. Continuați să clătiți. Sunați imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic. Aruncați conținutul/recipientul la un centru de incinerare industrială. Dacă este necesară consultarea medicului, țineți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.