Cantitate:

  Cantitate:

   Detergentul universal L.O.C.™ este primul produs biodegradabil fabricat industrial pentru curățarea locuinței.* Acesta îndepărtează fără efort murdăria și depunerile, lăsând casa curată și igienizată.

   De ce îți va plăcea...

   Niciodată nu a fost mai important pentru noi și pentru familiile noastre să ne menținem casa sigură și curată.. Din fericire, curățenia exemplară a casei este cât se poate de ușoară cu Detergentul universal L.O.C.™. Acest detergent universal și eficient îndepărtează cu ușurință toate tipurile de murdărie, cruste și depuneri acumulate pe toate suprafețele lavabile, ajutându-te să obții în casă o curățenie exemplară. De asemenea, poți avea încredere că nu introduci nimic dăunător în casă, deoarece Detergentul universal L.O.C.™ are la bază o formulă compusă din ingrediente provenite din surse naturale și nu conține fosfați, acizi duri sau clor. În plus, este complet biodegradabil.

    

   Bine de știut...

   • Curățarea se face fără efort și fără a lăsa urme, cu ajutorul ingredientelor care, deși provenite din surse naturale, sunt foarte eficiente.
   • Conține BIOQUEST Formula de la Amway, pe bază de ingrediente foarte active și provenite din surse naturale, care nu dăunează mediului.
   • Poate fi utilizat pe toate tipurile de suprafețe lavabile.
   • Nu necesită clătire. Cureți și ai terminat!
   • Această formulă sigură vine în sprijinul familiilor de mai mult de 50 de ani.

   Mod de utilizare:

   • Adaugă 30 ml de Detergent universal L.O.C.™ la 5 litri de apă într-o găleată.
   • Spală suprafețele și lasă să se usuce. Nu necesită clătire.
   • Pentru curățarea prin pulverizare a zonelor mai mici, amestecă 50 ml de Detergent universal L.O.C.™ în 450 ml de apă într-o sticlă Amway cu pistol pulverizator. Pulverizează pe suprafețe și șterge bine. Nu e nevoie să clătești, dar nu uita să folosești soluția de curățare prin pulverizare în termen de 30 de zile de la amestecare.  
   • În cele din urmă, acest detergent versatil poate fi folosit și pentru igienizarea mâinilor. Folosește-l nediluat și clătește mâinile după aceea.

   * Conform testelor de biodegradabilitate efectuate, întreaga formulă L.O.C. Multi-Purpose Cleaner este biodegradabilă nu doar surfactanții conform prevederilor U.E. 

   * Conform unui studiu realizat în 2021 de Verify Markets.

   În sensul prezentelor afirmații, termenul biodegradabil este definit drept: proprietatea materialelor de a se descompune în materiale care se găsesc în natură - apă, CO2 și minerale - sub acțiunea luminii soarelui, apei și microbilor. 

   AVERTIZARE

   Provoacă leziuni oculare grave. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă, timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacă acest lucru este posibil. Continuați clătirea. Dacă iritaţia oculară persistă, Solicitați sfatul medicului/asistență medicală Dacă este necesară consultarea medicului, țineți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Conține metilizotiazolinonă. Poate provoca o reacție alergică.

   Numele ingredientului CAS # Nume comun/Funcție
   Water 7732-18-5 Apă
   Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Surfactant anionic
   C10-16 Alcohol Ethoxylate 68002-97-1 Surfactant nonionic
   Cocamidopropylamine Oxide 68155-09-9 Surfactant amfoteric
   Sodium Chloride 7647-14-5 Sare de masă
   Citric Acid 77-92-9 Acid organic (controlul pH-ului)
   Fragrance Proprietary - see IFRAorg.org Parfum
   Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Conservant
   Methylisothiazolinone 2682-20-4 Conservant

   Detergentul universal L.O.C. poate fi utilizat pe căzi, toalete, plăci ceramice porţelanate, chiuvete, duşuri şi marmură. Este, de asemenea, sigur de utilizat pe aragaz, blaturi de bucătărie, pereţi lavabili, clanţe de uşi, telefoane, coşuri de gunoi şi suprafeţe din lemn vopsite.

   • Pentru curăţare generală,, adăugaţi 30 ml de detergent universal L.O.C. la 5 litri de apă într-o găleată. Spălaţi suprafeţele şi uscaţi după caz. Nu necesită clătire!
   • Pentru curăţare prin pulverizare,, folosiţi recipientul cu pulverizator AMWAY şi adăugaţi 450 ml de apă până la linia de 9:1. Completaţi cu detergent universal până la semnul de 500 ml. Apoi pulverizaţi pe suprafaţă şi ştergeţi pentru uscare.
   • Pentru curăţarea mainilor, utilizaţi nediluat şi clătiţi mâinile după utilizare.

   După diluare în Recipientul cu pulverizator Amway Home, folosiți în maximum 30 zile sau aruncați soluția. Întotdeauna goliți și clătiți bine recipientul și pulverizatorul înainte de a îl umple din nou. 

   AVERTIZARE. Provoacă leziuni oculare grave. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă, timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacă acest lucru este posibil.
   Continuați clătirea. Dacă iritaţia oculară persistă, Solicitați sfatul medicului/asistență medicală Dacă este necesară consultarea medicului, țineți la îndemână recipientul sau eticheta produsului.
   A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Conține metilizotiazolinonă. Poate provoca o reacție alergică.

   Proprietăți

   • Are o formulă foarte concentrată care conține ingrediente de origine naturală (de ex. ulei de nucă de cocos și sare).
   • Adecvat pentru toate suprafețele lavabile, precum baie, bucătărie, pereți, suprafețe de lemn vopsite și altele.
   • Parfumul proaspăt şi curat conţine uleiuri esenţiale.
   • Formula este complet biodegradabilă și nu conține fosfați, acizi abrazivi sau înălbitori pe bază de clor.

   Mod de utilizare

   Detergentul Universal L.O.C. poate fi utilizat pe căzi, toalete, plăci ceramice porţelanate, chiuvete, duşuri şi marmură. Se poate utiliza în condiții de siguranță pe aragaz, blaturi de bucătărie, pereţi lavabili, clanţe de uşi, telefoane, coşuri de gunoi şi suprafeţe din lemn vopsite.

   • Pentru curăţare generală, adăugaţi 30 ml de Detergent Universal L.O.C. la 5 litri de apă într-o găleată. Spălaţi suprafeţele şi uscaţi după caz. Nu necesită clătire!
   • Pentru curăţare prin pulverizare, folosiţi recipientul cu pulverizator AMWAY şi adăugaţi 450 ml de apă până la linia de 9:1. Completaţi cu detergent universal până la semnul de 500 ml. Apoi pulverizaţi pe suprafaţă şi ştergeţi pentru uscare.
   • Pentru curăţare manuală, utilizaţi nediluat şi clătiţi mâinile după utilizare.

   Ingrediente

   Apă, Sodium Laureth Sulfate, alcool etoxilat C10-16, oxid de cocamidopropilamină, clorură de sodiu, acid citric, parfum, metilcloroizotiazolinonă, metilizotiazolinonă.