Cantitate:

  Cantitate:

   Curăță și calmează pielea delicată a bebelușului din cap până în picioare cu un produs de spălare spumant delicat pentru păr și corp, care va cuprinde bebelușul într-o îmbrățișare bogată de spumă și va lăsa pielea fină și îngrijită.

    

   Ce beneficii oferă

   • Curăță delicat scalpul și pielea bebelușului cu o formulă 2 în 1.
   • Lasă pielea bebelușului fină și hidratată după clătire datorită formulei ultra-delicate.
   • Îmbăierea devine mai simplă, mai rapidă și mai distractivă cu ajutorul flaconului cu pompiță și a spumei bogate și dense.
   • Oferă protecție triplă a barierei, astfel întărind și susținând bariera de acid hialuronic a pielii (HA), bariera de protecție a hidratării și bariera de lipide.
   • Conține ingrediente benefice pe bază de plante precum complexul apos pe bază de gălbenele, complexul de ceramide derivate din ulei de măsline și ulei esențial de mușețel.

   De ce te-ar putea interesa

   Gelul de duș și Șamponul pentru Bebeluși g&h Baby sunt produse spumante delicate pentru păr și corp, care vor cuprinde bebelușul într-o îmbrățișare bogată de spumă și va lăsa pielea fină și îngrijită. Concepute cu o formulă curată și sigură, gelul de duș și șamponul 2 în 1 sunt eficiente în curățarea și calmarea pielii delicate a bebelușului și sunt perfecte pentru bebeluși (nou-născuți și mai mari).

   Datorită ingredientelor din plante, precum Calendula (gălbenele), ceramidelor derivate din ulei de măsline și din mușețel, poți avea încredere deplină în produsul pe care îl folosești pentru a curăța pielea bebelușului tău. Formula vegană respectă standardele curate de îngrijire personală ale g&h – folosește doar ingrediente sigure și testate dermatologic, fără parfum, fără risc de iritare a ochilor și fără chimicale dure.

   Transformă momentele de îmbăiere într-o experiență distractivă și reconfortantă pentru tine și pentru bebelușul tău.

   Informații interesante

   Ingrediente naturale
   Gelul de duș și Șamponul pentru Bebeluși g&h Baby sunt formulate cu mușețel din recoltele Nutrilite, precum și Calendula (gălbenele) din plante și ulei de măsline. Sunt îmbunătățite cu Phyto Complex pentru maximizarea fiecărei formule.

   Formulă curată
   Formula folosită pentru Gelul de duș și Șamponul pentru Bebeluși g&h Baby respectă standardele curate de îngrijire personală, un set riguros de norme care asigură că produsele g&h sunt pure, sigure și eficiente. Acest lucru înseamnă:

   • Înregistrate la The Vegan Society
   • Fără ulei mineral, parabeni, ftalați
   • Fără parfum
   • Produse testate dermatologic și alergologic pentru a minimiza riscul apariției alergiilor
   • Fără ingrediente de origine animală și fără testare pe animale.

   Durabilitate

   • Formulă biodegradabilă.
   • Flaconul este produs în proporție de 30% din material reciclat.
   • Reciclează: recipientele g&h sunt reciclabile (cu excepția pompițelor).*

   *Acolo unde sunt disponibile centre adecvate pentru reciclare; solicită informații locale.

   Proprietăți esențiale

   Protecție cu barieră triplă
   Gelul de duș și Șamponul pentru Bebeluși g&h Baby contribuie la întărirea celor 3 bariere ale pielii pentru o îngrijire delicată a pielii bebelușului:

   1. Barieră de acid hialuronic
    Acest produs de curățare delicat contribuie la îmbunătățirea barierei de acid hialuronic pentru a asigura protecția hidratării pielii bebelușului.
     
   2. Barieră de ceramide
    Cu fiecare spălare, acest produs curăță părul, scalpul și pielea, contribuind în același timp la susținerea barierei de protecție a hidratării pielii și menținând un nivel de hidratare stabil.
     
   3. Barieră de lipide
    Formula delicată contribuie la susținerea barierei de lipide, un element esențial al pielii care oferă protecție naturală împotriva factorilor de stres externi.

   Această formulă este îmbunătățită cu ajutorul ingredientului exclusiv g&h Phyto Complex.

   Mod de utilizare

   • Udă părul și pielea bebelușului cu apă caldă
   • Aplică gelul de duș cu mâna sau cu o lavetă de duș
   • Spumează ușor pe piele, pentru curățare
   • Clătește delicat și cu grijă pentru a îndepărta în întregime spuma.

   Ingrediente

   Această formulă include un amestec atent selecționat de ingrediente derivate din plante pentru a curăța și calma pielea delicată a bebelușului:

   APĂ DIN PLANTE
   Complex apos pe bază de gălbenele
   Contribuie la întărirea barierei de acid hialuronic (HA) pentru a asigura protecția hidratării de la suprafața pielii, încetinind și prevenind procesul de deshidratare.

   INGREDIENTE ESENȚIALE DIN PLANTE
   Ceramide din ulei de măsline
   Contribuie la întărirea barierei de hidratare care protejează pielea pentru a accelera și a menține un nivel de hidratare mai stabil al pielii bebelușului.

   NUTRIENȚI DIN PLANTE
   Ulei esențial de mușețel
   Protejează pielea împotriva factorilor de stres externi cu ajutorul uleiului extras din plante cultivate la o fermă parteneră certificată NutriCert.

   ÎMBUNĂTĂȚIT CU
   Phyto Complex
   Conține un complex de extracte din muguri proaspeți care acționează în combinație cu un complex de extracte din frunze verzi.


   Ingredients: Water/Aqua/Eau, Decyl Glucoside, Glycerin, Coco-Betaine, Propanediol, Sodium Chloride, Citric Acid, Potassium Cocoyl Glycinate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Sodium Citrate, Butylene Glycol, Glechoma Hederacea Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Ceramide NP, Phytosphingosine, Calendula Officinalis Flower Extract, Hydrogenated Lecithin, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Medicago Sativa (Alfalfa) Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Sprout Extract, Mentha Suaveolens Leaf Extract, Brassica Campestris (Rapeseed) Extract, Raphanus Sativus (Radish) Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Extract, Salvia Hispanica Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil