Cantitate:

  Pentru o performanță de top: noul sistem cu 5 lame are lame cu 25% mai subțiri și o suprafață de acțiune mai lată*, pentru un bărbierit excelent și o alunecare optimă pe piele. Grila de protecție mai mare* întinde epiderma, pregătind firele de păr pentru bărbierit. Zona de tundere vă ajută să aranjați perfect perciunii, barbișonul și mustața.

  *comparativ cu Sistemul cu 3 lame pentru bărbați Hymm.

  • Sistemul cu 5 lame are lame cu 25% mai subțiri* și o suprafață de acțiune mai lată* pentru tăierea chiar și a celor mai mici fire de păr, cu mai puțină presiune, pentru un bărbierit mai confortabil și mai puțin iritant.
  • Capul pivotant urmează contururile feței pentru un bărbierit de precizie.

  *comparativ cu Sistemul cu 3 lame pentru bărbați Hymm

  • Datorită benzii lubrifiante, cu aloe vera și vitamina E, lama alunecă mai ușor pe piele, pentru un confort sporit în timpul bărbieritului.
  • Lama de tuns, creată special pentru zonele greu accesibile (perciuni, barbișon, zona de sub nas), este prevăzută cu o grilă pentru prevenirea tăierii.
  • În medie, durează timp de aproximativ 19 utilizări.*
  • Testat dermatologic și adecvat pentru tenul sensibil.

  * Conform unei cercetări asupra produselor de consum, derulată în Germania.

  Pentru a încărca sau a schimba cartușul, apăsați butonul de pe partea din față a mânerului aparatului de ras.

  Vă recomandăm să utilizați împreună cu Gelul de bărbierit Hymm, pentru un bărbierit perfect și un plus de protecție împotriva iritațiilor.

  Pentru zonele greu de bărbierit (perciuni, barbișon, zona de sub nas), folosiți lama de tuns de pe partea opusă a cartușului aparatului de ras.

  Evitați contactul cu ochii.