Cantitate:

  Cantitate:

   Un supliment alimentar ce conţine două vitamine B și două tulpini de bacterii care produc acid lactic.
    

   Ce beneficii vă oferă

   Nutrilite™ Balance Within™ sprijină sistemul imunitar cu ajutorul vitaminelor B6 și B9 (acid folic)** pentru ca  dumneavoastră să vă simţiţi cât mai bine.

   • Sprijină imunitatea. Vitaminele B6 și B9 (acidul folic) contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
   • Vă ajută să aveţi o stare de bine. Vitaminele B6 și B9 (acidul folic), cunoscute drept „vitaminele stării de bine” contribuie la funcția cognitivă normală.
   • Oferă 6 miliarde de bacterii care produc acid lactic, lucru demonstrat științific.
   • Se integrează ușor în program pentru că pudra care se topește rapid are gust plăcut și poate fi pusă direct pe limbă, fiind astfel ușor de luat oricând, oriunde.
   • Susţine un stil de viaţă sănătos oferind sprijin sistemului imunitar prin intermediul vitaminelor B6 și B9 (acid folic)** și completând eforturile dvs. de a face sport, a mânca sănătos și a vă hidrata.
   • Vă ajută să aveţi grijă de dieta dvs. și să vă concentraţi pe sănătate.
     

   **Vitaminele B6 și B9 (acidul folic) contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar

   De ce v-ar putea interesa

   Nutrilite™ Balance Within™ este un supliment alimentar care conţine 2 vitamine B care contribuie la funcţonarea normală a sistemului imunitar și la o stare de bine*. Fiecare pliculeț conţine 6 miliarde de bacterii provenite din două tulpini diferite care produc acid lactic, lucru demonstrat știinţific. Cu o formulă sub formă de pudră, care se topește ușor, are gust plăcut (mulţumită aromei discrete de vanilie) și poate fi pus direct pe limbă, Nutrilite™ Balance Within™ este ușor de folosit și de integrat în orice dietă și stil de viață, fiind ambalat în pliculețe. Este un mod excelent de a vă susţine stilul de viaţă sănătos.

   *Vitamina B6 și acidul folic (vitamina B9) contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la menținerea unei stări psihice bune.
    

   Informații interesante

   • 70% din sistemul imunitar se află în mucoasa intestinală (aproximativ 70% din celulele active imunologice se găsesc în flora intestinală). 
   • Nutrilite este marca numărul 1 de suplimente alimentare* și are peste 80 de ani de experienţă în îmbinarea naturii și știinţei pentru a ajuta oamenii să trăiască mai sănătos.
   • Produsul nu este potrivit pentru vegani/vegetarieni.

   *Sursă: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

   Proprietăți principale

   Vitaminele B6 și B9 (acidul folic) contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Ele mai contribuie și la funcţionarea cognitivă normală (și sunt deseori numite „vitaminele stării de bine”). Vitamina B6 contribuie și la funcţionarea normală a sistemului nervos. 

   Există 6 miliarde de bacterii care produc acid lactic în fiecare pliculeţ de Balance Within. Există 2 tulpini de bacterii care produc acid lactic - Lactobacillus acidophilus (NCFM) și Bifidobacterium lactis (HN019) – ambele fiind bine documentate știinţific. 

   Bacteriile sunt în viaţă. Tulpinile au o toleranţă foarte bună la acidul din stomac, așa că puteţi fi sigur(ă) că majoritatea celor 6 miliarde de bacterii producătoare de acid lactic din fiecare pliculeţ ajung în intestin în condiţii bune. 

   Formulă convenabilă sub forma unei pudre care se topește ușor, cu gust plăcut, ambalată în pliculeţe care pot fi luate ca atare sau combinate cu mâncăruri sau băuturi și care pot fi folosite oriunde, oricând, fără a necesita punerea la frigider. 

    

   Mod de utilizare

   Nutrilite™ Balance Within™ poate fi integrat în orice stil de viață.
   Bucuraţi-vă de această pudră care se topește rapid și care are gust plăcut. Oricând, oriunde. 

   • Deschideţi pliculeţul, turnaţi cu grijă pudra pe limbă și lăsaţi-o să se dizolve. 
   • Sau amestecaţi-l cu o băutură rece sau la temperatura camerei (de ex. suc sau apă).
   • Sau savuraţi-l într-un smoothie, într-un shake, în cerealele sau muesli-ul de dimineaţă. 
   • Luaţi-l oriunde și folosiţi-l oricând.
   • Nu trebuie să fie păstrat la frigider. 
     

   Ingrediente

   Agent de încărcare (izomalt), Bifidobacterium animalis subsp. lactis HN019™, Lactobacillus acidophilus NCFM™1, agentul antiaglomerant (dioxid de siliciu), clorhidrat de piridoxină, acid pteroilmonoglutamic, aromă de vanilie (conține lapte).

   MOD DE UTILIZARE: Un pliculeț pe zi

   CONȚINUT MEDIU

   PE ZI (1 pliculeț)

   %VNR*

   Vitamin B6 

   1.4 mg 100

   Folic acid (vitamina B9) 

   200 mg 100

   Bacterii care produc acid lactic / bacterii care produc acid lactic:

   Bifidobacterium animalis subsp. lactis HN019™ - 5 × 109 cfu*** / cfu***

   Lactobacillus acidophilus NCFM™ - 1 × 109 cfu*** / cfu***

   * % din Valoarea nutrițională de referință
   *** unități formatoare de colonii / unități formatoare de coloni