Cantitate:

  Jeleurile delicioase Nutrilite™ Be Focused - Concentrare maximă cu aromă de fructe tropicale și portocale au un conținut ridicat de vitamine B6 și B12, care contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice. Formula conține și guarana care provine din fermele organice din Brazilia. 

  Ce beneficii îți oferă

  * nu sunt adăugați conservanți, conform prevederilor legale.

  De ce te-ar putea interesa

  Menține-ți concentrarea atunci când e nevoie cu Nutrilite™ Be Focused - Concentrare maximă, supliment cu gust delicios pentru sprijinirea memoriei și concentrării. Un ritm de viață intens încărcat cu priorități, angajamente și termene limită îți poate afecta concentrarea și capacitatea de atenție. Formulat cu vitaminele B6, B12 și guarana, Nutrilite Be Focused - Concentrare maximă oferă un aport de vitamine B6 și B12 care sprijină sistemul nervos și sănătatea psihică*.

  * Vitaminele B6 și B12 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice.

   

  Informații interesante

  Nutrilite Be Focused - Concentrare maximă oferă multiple beneficii, inclusiv:

  * nu sunt adăugați conservanți, conform prevederilor legale.

  ** Sursa: Euromonitor International Limited; Categoria Vitamine şi Suplimente Alimentare, cotă de piață % valorică în vânzări cu amănuntul, date din 2020.

  *** Vitaminele B6 și B12 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice.

   

   

  Proprietăți

  • Vitaminele B6  și B12 ajută la sprijinirea funcționării normale a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice. Formulă îmbogățită cu extract de guarana. 
  • Supliment alimentar delicios sub formă de jeleuri cu aromă de fructe tropicale și portocale pe care le poți savura oriunde și oricând, fără apă.
  • Vegetariene, fără gluten și fără lactoză, formulate fără coloranți artificiali și conservanți*

  * nu sunt adăugați conservanți, conform prevederilor legale.  

  Mod de utilizare