Cantitate:

  Cantitate:

   XS™ Protein Bars pot fi consumate oriunde și oricând și contribuie la creșterea și dezvoltarea masei musculare. Susțin recuperarea în urma exercițiilor fizice și reprezintă o gustare simplă și ușor de consumat, oriunde v-ați afla.

   Ce beneficii vă oferă

   • Contribuie la dezvoltarea masei musculare, datorită amestecului de proteine (20 g), prin intermediul căruia mușchii beneficiază de un sprijin constant pentru recuperare în urma exercițiilor fizice, asigurat de proteinele cu digerare rapidă și lentă.
   •  Îmbogățit cu seleniu, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
   • Conceput sub forma unui baton cu aspect uniform, cu ingrediente de calitate înaltă, are un conținut bogat în fibre (aproximativ 50% din cantitatea zilnică recomandată) și nu conține zahăr adăugat. Astfel, aveți certitudinea că nu veți consuma calorii goale sau cantități ridicate de zahăr.

   De ce v-ar putea plăcea

   Să profit la maxim de viața mea activă înseamnă să aleg acele suplimente care mă susțin în toate împrejurările. XS Protein Bars înseamnă să îi oferi corpului tău exact ceea ce are nevoie pentru a-și atinge potențialul maxim, la momentul oportun. Noile batoane XS Protein Bars sunt concepute pentru a susține dezvoltarea masei musculare în urma exercițiilor fizice, fiind prezentate într-un format ușor de consumat, oriunde și oricând. Fiecare baton cu proteine conține un amestec special de proteine care să îi ofere corpului dumneavoastră un flux constant de proteine cu eliberare rapidă și lentă, susținând astfel sinteza proteinelor mai mult timp. Îmbogățite cu seleniu, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, aceste batoane cu proteine cu formulă avansată sunt mereu la îndemână când aveți nevoie de un stimulent pentru performanța dumneavoastră sportivă!

   Informații interesante

   Pentru o performanță mai bună, în orice moment, încercați întreaga gamă de produse XSTM.

   Proprietăți principale

   • Cu acțiune rapidă și foarte eficiente, concepute a fi utilizate după antrenamente, pentru a sprijini dezvoltarea țesutului muscular și a reduce senzația de oboseală
   • Bogat în ingrediente puternice și vitamine esențiale, fiecare baton asigură o doză completă de 20 g de proteine de calitate înaltă
   • Poate fi consumat, de asemenea, ca o gustare sănătoasă într-o zi aglomerată, datorită conținutului ridicat de fibre (15,8 g) și faptului că nu conține zahăr adăugat
   • Gust de ciocolată

   Mod de utilizare

   Consumați un baton XS™ Protein Bar după antrenamente, pentru a vă revigora într-un mod delicios și nutritiv. Îl puteți savura și ca o gustare sănătoasă în timpul unei zile aglomerate, datorită formatului ușor de transportat.

   În plus, este important să aveți o dietă variată şi echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu este recomandat pentru diabetici!

   INGREDIENTE:

   proteine din lapte, izomalto-oligozaharide, umectant (glicerol), oligofructoză, masa de cacao, proteine din mazare, amidon din grâu, ulei de floarea soarelui, fulgi de cacao, cacao degresată, arome (conțin lapte), emulsificator (ester al acidului citric E472c), îndulcitor (glicozide din steviol), vitamine (vitamina B2 - riboflavina, vitamina B1 - mononitrat de tiamină, vitamina B6 - clorhidrat de piridoxina, vitamina B12 - cianocobalamină), minerale (selenit de sodiu).

   Valoare nutrițională

   Pe 100 g

   Pe baton(60 g)

   Valoare energetică

   1362 kJ / 327 kcal

   817 kJ / 196 kcal

   Grăsimi

   11 g

   6,6 g

   Saturate

   4,2 g

   2,5 g

   Glucide

   14,6 g

   8,7 g

   Zaharuri

   2,9 g

   1,8 g

   Polioli

   9,9 g

   6,0 g

    Fibre

   26,3 g

   15,8 g

   Proteine

   33,3 g

   20 g

   Sare

   0,63 g

   0,38 g

   Tiamină (Vitamina B1)

   0,38 mg (34%*)

   0,23 mg (21%*)

    Riboflavină (Vitamina B2)

   0,48 mg (34%*)

   0,29 mg (20%*)

   Vitamina B6

   0,47 mg (34%*)

   0,28 mg (20%*)

   Vitamina B12

   0,85 µg (34%*)

   0,51 µg (20%*)

   Seleniu

    14,1 µg(25%*)

   8,5µg (15%*)

   */VNR: valoarea nutrițională de referință