Cantitate:

  Setul paletă fard de obraz Artistry SIGNATURE COLOR™ conține:

  Produs disponibil ca set, cu reducere de 10%, VP/VA integral.

  Acest fard de obraz Artistry SIGNATURE COLOR™ are o textură mătăsoasă și îi conferă tenului un aspect mai sănătos și mai luminos. Obrajii vor fi definiți în mod natural, datorită tehnologiei de reflectare a luminii. Fardul de obraz se aplică perfect, conferindu-i tenului un finisaj discret și luminos, care va rezista întreaga zi.  Formula deosebit de lejeră nu blochează porii, oferindu-vă confort maxim timp de mai multe ore. Noile nuanțe strălucitoare și finisajul luminos se potrivesc fiecărui tip de ten și vă ajută să creați un machiaj impecabil și rezistent.

  Caseta compactă pentru fard de ochi şi obraz Artistry SIGNATURE COLOR™ este un accesoriu elegant. Are un design sofisticat, cu partea inferioară de culoare neagră și cea superioară în nuanțe de auriu, pe care se află inscripționată semnătura elegantă Artistry™ sub forma literei „A”. Include o oglindă.

  Cum alegeţi nuanța perfectă?

  Recomandare:

  Mai întâi de toate, strângeți pumnul. După câteva secunde, desfaceți-l și apoi corelați culoarea din locul în care ați apăsat cu vârful degetelor cu una dintre următoarele nuanțe:

  • Golden Light – culoare mată, caldă și naturală, care conferă o nuanță de bronz diafan, fiind perfectă pentru conturare.
  • Peachy Pink – nuanță roz-piersică strălucitoare, cu accente aurii, care îi oferă tenului o strălucire instantanee.
  • Soft Rose – roz luminos, strălucitor, însă cu efect subtil, natural. Nu este foarte strălucitor și se potrivește oricărei nuanțe de ten.
  • Sweet Pink – roz rece, strălucitor și diafan, cu accente luminoase subtile, care îi conferă tenului un aspect proaspăt și uniform.

  * Vă rugăm să rețineți că noua Rezervă pentru fardul de obraz Artistry SIGNATURE COLOR™ se poate păstra numai în noua Casetă compactă pentru fard de ochi şi obraz Artistry SIGNATURE COLOR™. Nu se poate păstra în Caseta compactă pentru fard de ochi şi obraz Artistry™ cu 4 compartimente.

  Prețul afișat este redus cu 10%.

  • Patru nuanțe universale, pentru un finisaj mat sau luminos, potrivite oricărui tip de ten.
  • Contururile naturale ale feței sunt puse în evidență datorită tehnologiei de reflectare a luminii.
  • Se aplică în mod uniform, datorită micro-pigmenților și perlelor cu efect de luminozitate.
  • Formula deosebit de lejeră conține vitaminele A și E și alte elemente benefice pentru ten.
  • Culoarea compactă corespunde culorii efective care apare pe piele.
  • Oferă instantaneu o strălucire naturală.
  • Se aplică ușor și uniform.
  • Culoare luminoasă,ce durează întreaga zi.
  • Testat alergologic. Fără parfum.
  • Dezvoltat pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul sensibil.

  Formula Fardului de obraz Artistry SIGNATURE COLOR™ conține:

  • Pudră compusă din particule sferice, pentru o aplicare ușoară.
  • Micro-pigmenți, care oferă tenului un aspect sănătos și natural.
  • Perle cu efect special de distribuire uniformă a culorii, care îi oferă tenului un aspect luminos și creează un efect tridimensional.

  Fardul de obraz Artistry SIGNATURE COLOR™ face parte din etapa de COLORARE din cadrul ritualului de machiaj Artistry™ Signature (UNIFORMIZARE. DEFINIRE. COLORARE).

  Puneți fardul de obraz pe aplicator și scuturați-l ușor pentru a îndepărta produsul în exces; alegeți una dintre cele trei sugestii de aplicare: aplicați cu mișcări circulare fardul de obraz pe pomeți și urcați către tâmplă; sau cu partea plată a aplicatorului, aplicați fardul de obraz pe zona obrajilor, iar cu marginea subliniați conturul feței; sau, pentru a crea un contur mai estompat, începeți prin a aplica fardul de obraz cu mișcări ușoare dinspre linia părului către colțul gurii.

   

  Sugestie pentru a crea un machiaj cu aspect natural: 

  Porniți dinspre mijlocul urechii către vârful nasului, distribuind și omogenizând fardul de obraz; puteți crea un contur subtil, aplicând cu pensula către colțurile gurii.

  Cum să introduceți/înlocuiți produsul în Caseta compactă pentru fard de ochi şi obraz Artistry SIGNATURE COLOR™

  Deschideți caseta compactă. Sub oglindă puneți cele două compartimente pe partea posterioară a rezervei. Apoi apăsați cele două colțuri din față ale rezervei până ce se aude un clic din ambele părți. Închideți caseta compactă pentru a îndepărta rezerva și întoarceți-o cu susul în jos. Apăsați cele două puncte de pe etichetă (din colțurile cele mai apropiate de logo-ul Artistry™) până ce auziți un clic. Deschideți caseta compactă și scoateți rezerva.