Cantitate:

  Cantitate:

   Conceput pentru a oferi mai multă susținere sistemului imunitar, Setul conține Vitamina C Plus Nutrilite cu eliberare prelungită2, Nutrilite Balance Within3 și, în plus, Proteine din plante Nutrilite.

   Preia controlul asupra regimului tău alimentar și oferă-i sistemului imunitar grija și atenția pe care le merită, pe tot parcursul anului.

   2 Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
   3 Vitamina B6 și acidul folic (B9) contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

    

   Ce beneficii îți oferă

   • Facilitează susținerea sistemului imunitar cu ajutorul unor vitamine esențiale1.
   • Conține trei produse de înaltă calitate oferite de Nutrilite – marca nr. 1 în lume în vânzarea de vitamine și suplimente alimentare4.
   • Balance Within conține vitaminele B9 (acid folic) și B6, iar Vitamina C Plus cu eliberare prelungită îți asigură vitamina C pentru a sprijini funcționarea normală a sistemului imunitar.
   • Vitamina C Plus asigură eliberarea prelungită și constantă a vitaminei C pe parcursul a opt ore, pentru a-i optimiza absorbția.
   • Proteine din plante asigură o combinație echilibrată de proteine care conține nouă aminoacizi esențiali, fără coloranți, conservanți sau aromatizatori artificiali.

   1 Vitaminele C, B6 și acidul folic (B9) contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
   4 Sursa: Euromonitor International Limited; Categoria Vitamine și Suplimente Alimentare, GBN, cotă de piață % valorică în vânzări cu amănuntul, date din 2022 bazate pe studii de cercetare personalizată desfășurate în perioada aprilie - august 2022.

   De ce te-ar putea interesa

   Conceput pentru a oferi mai multă susținere sistemului imunitar, Setul Sprijin imunitar complet cu vitamine conține Vitamina C Plus Nutrilite cu eliberare prelungită2, Nutrilite Balance Within3 și, în plus, Proteine din plante Nutrilite.

   Vitamina C Plus cu eliberare prelungită asigură vitamina C, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar2, iar Balance Within conține 2 vitamine B care oferă, la rândul lor, sprijin imunitar3. Proteinele din plante pot completa în mod convenabil un regim alimentar echilibrat, oferind o combinație echilibrată de proteine care conține nouă aminoacizi esențiali, fără coloranți, conservanți sau aromatizatori artificiali.

   Acest set nutrițional convenabil este ideal pentru toate persoanele în căutarea unui sprijin imunitar complet cu vitamine2,3.

   2 Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
   3 Vitamina B6 și acidul folic (B9) contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

   Informații interesante

   • 1 tabletă de Vitamina C Plus asigură eliberarea prelungită și constantă a vitaminei C în organism pentru a-i maximiza absorbția fără pierderile asociate dozelor mai mari sau tabletelor cu eliberare imediată.
   • Balance Within este o pudră cu dizolvare rapidă și gust plăcut ce conține vitaminele B6 și B9 (acid folic) care sprijină funcționarea normală a sistemului imunitar3.
   • Amestecul de proteine utilizat pentru Proteine din plante conține toți cei nouă aminoacizi esențiali, fără coloranți, conservanți sau aromatizanți artificiali.

   3 Vitamina B6 și acidul folic (B9) contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

   Proprietăți

   • Contribuie la furnizarea vitaminelor esențiale care sprijină imunitatea1, inclusiv vitamina C, care este asigurată de Vitamina C Plus cu eliberare prelungită, o formă de eliberare lentă, ce conține și vitamina C obținută din cireșe Acerola – una dintre cele mai bogate surse cunoscute din natură. Cireșele Acerola sunt cultivate prin metode sustenabile la fermele Nutrilite.
   • Vitaminele B6, B9 (asigurate de Balance Within) și C (asigurată de Vitamina C Plus) contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar1.
   • Amestecul de proteine utilizat pentru Proteine din plante conține toți cei nouă aminoacizi esențiali, fără coloranți, conservanți sau aromatizanți artificiali, totul într-o formă potrivită utilizatorilor vegetarieni. Aceasta poate fi adăugată rapid și simplu în smoothie-uri, shake-uri, supe sau alte băuturi și preparate.

   1 Vitaminele C, B6 și acidul folic (B9) contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

   Mod de utilizare

   • Vitamina C Plus – Luați 1 tabletă pe zi
   • Balance Within – Luați 1 pliculeț pe zi
   • Proteine din plante – Adăugați 1 lingură (circa 10 g) de pulbere de proteine în lapte sau în alte lichide o dată sau de mai multe ori pe zi.

   Ingrediente